kubus ankieta nie jest potrzebna bo zadna sie nie przyzna ze jest dziwka czy jak kto woli blachara..i dla kazdego raczej jest jasne ze do partnerstwa nie szuka sie dziwy co nie?
Ja znam takie co mi się same przyznawały
Napisano Ponad rok temu
kubus ankieta nie jest potrzebna bo zadna sie nie przyzna ze jest dziwka czy jak kto woli blachara..i dla kazdego raczej jest jasne ze do partnerstwa nie szuka sie dziwy co nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czesc pit, jestem dziwa chodz na lody?
groteskowo
Jak od czasu do czasu się z laskami pogada to można się dowiedzieć bardzo interesujących rzeczyA moja przyjaciółka\kuzynka xxx to ona dopiero jest yyy. Ostatnio stwierdziła że nie ma jakiś specjalnych wymagań, ale jej chłopak musi mieć samochód, najlepiej zzz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a noale ten topic dotyczy chyba zupelnie czegoś innego ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wszystko zależy od tego czy ma bliznę na lasceZnaczy temat wyewoluowal w kierunku czy laski poleca na jego blizny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
weź przestań ja ostatnio prawie sobie fiuta skaleczyłem
Napisano Ponad rok temu
Zwieracz, Ty bardzo młody jesteś, czy mi sie wydaje?KB- wlasnie wydaje mi sie ze sa takie
a przepraszam, skąd w Tobie taka pewność?Dokładnie tak myślę ... i co najlepsze wiem , że mam rację .
Napisano Ponad rok temu
z przykrością musze odmówić :wink:os mi mowi ze nie jest to historia ktora chcialbym uslyszec (a jeszcze pewniej zobaczyc na zywo) Smile Smile Smile
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu