grappling w Tarnowskich Górach
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 co do grapplingu w TG to czegoś takiego po prostu nie ma  :roll:  z tego co się orientuje to judo dla dzieci
  co do grapplingu w TG to czegoś takiego po prostu nie ma  :roll:  z tego co się orientuje to judo dla dzieci  i to wszystko, najbliższe sekcje to ju jitsu w Bytomiu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] wiem że jakieś ju jitsu miało być w Radzionkowie ale co z tego wyszło nie orientuje się, co do Bytomia no to oczywiście jeszcze judo na Czarnych Bytom [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]na pewno warte polecenia
 i to wszystko, najbliższe sekcje to ju jitsu w Bytomiu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] wiem że jakieś ju jitsu miało być w Radzionkowie ale co z tego wyszło nie orientuje się, co do Bytomia no to oczywiście jeszcze judo na Czarnych Bytom [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]na pewno warte polecenia  następnie jest silesian cage club w Chorzowie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] no i w Katowicach już jest kilka sekcji które w mniejszym lub większym stopniu zajmują się grapplingiem np. jeżeli chodzi o BJJ to Bastion [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jedna z najlepszych sekcji BJJ w okolicy
  następnie jest silesian cage club w Chorzowie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] no i w Katowicach już jest kilka sekcji które w mniejszym lub większym stopniu zajmują się grapplingiem np. jeżeli chodzi o BJJ to Bastion [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jedna z najlepszych sekcji BJJ w okolicyTak swoją drogą to jak by zebrać jakąś ekipę załatwić gdzieś salkę z matami to można by się 'po kulać' trochę i zacząć coś robić w TG
 ja byłbym tym zainteresowany przez to napisałem tego posta
  ja byłbym tym zainteresowany przez to napisałem tego posta   

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 także to jest do przeskoczenia
  także to jest do przeskoczenia    najważniejsze to salka z matami i chęci
  najważniejsze to salka z matami i chęci  

Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Grapling w Szczecinie na Tkackiej...slyszal ktos? Grapling w Szczecinie na Tkackiej...slyszal ktos?- Ponad rok temu 
- 
			 Kluby bjj,sw.mma w Norwegii Kluby bjj,sw.mma w Norwegii- Ponad rok temu 
- 
			 Namiary na grappling w Pradze Czeskiej Namiary na grappling w Pradze Czeskiej- Ponad rok temu 
- 
			 na czym polega luta livre? na czym polega luta livre?- Ponad rok temu 
- 
			 ME Lizbona 2008 ME Lizbona 2008- Ponad rok temu 
- 
			 Oszczędzamy dziewczyny? Oszczędzamy dziewczyny?- Ponad rok temu 
- 
			 Nabór do sekcji mma/bjj/sw Bielsko-Biała Nabór do sekcji mma/bjj/sw Bielsko-Biała- Ponad rok temu 
- 
			 4 Puchar Berserkerów 4 Puchar Berserkerów- Ponad rok temu 
- 
			 Liga Bjj Liga Bjj- Ponad rok temu 
- 
			 instruktor samoobrony instruktor samoobrony- Ponad rok temu