L kartynina- wasze opinie
Napisano Ponad rok temu
p.s
wskaznik wagi do wzrostu czesto nie ma odzwierciedlenia(ja chocby "wojskowo"mierze 188 (tak naprawde 193) i mam 96kg wagi=nadwaga;) a nie widac jakos jej..),ale jak widze ze 5 dni wtyg po 1.5h trenujesz to..nie mozliwe zeby bylo z Toba cos nie tak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to raczej odpusc sobie zelki a jedz wiecej owoców gdy Cie bierze chec na słodkie , jedz tez czesto , co 2 -3 h cos malego..
żelki to mój chwilowy boom;-) po tygodniu mi przejdzie, a owoców jem dużo i raczej nie zaspakajają -jeśli takową mam- chęć na słodkie:D a co do częstego jedzenia...ta jak jestem w domu to jem- bardzo często:D ale małe porcję:-) w każdym bądź razie wracając do tematu póki co jestem trochę sceptycznie nastawiona do działania tego specyfiku...;-)
Napisano Ponad rok temu
Na bank pomoże w czym ma pomóc.Aha i pij dużo wody niegazowanej.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie to preparat mocno przereklamowany, efekty głównie opierające się o placebo. W założeniach jego działanie miało być wprost fantastyczne. Rzeczywistość okazała się inna. Spróbuję poszukać badań na ten temat- kiedyś sporo o tym czytałem. Według wywalanie pieniędzy w błoto. Jeśli ktoś chce się wspomagać suplami podczas redukcji polecam nieco zaawansowane spalacze :wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście bez odpowiedniej diety efektywność tych środków jest mała.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
rozpiska
- Ponad rok temu
-
Test sprawności fizycznej
- Ponad rok temu
-