rozpiska
Napisano Ponad rok temu
mam:
- 4kg GainBolic 6000 firmy olimp
-taurine Olimpa 100caps
-aminomax6800 firmy trec 160caps
-creatine monohydrate z olimpu
Napisano Ponad rok temu
- ja mono kreatyny łykam tak :
Dni Treningowe : 5g rano na czczo, 5g bezpośrednio po treningu. ( zamiast rano na czczo, możesz też łykać 30 min przed treningiem (5g))
Dni Nietreningowe : 5g rano na czczo, ( możesz jeszcze dorzucić 5g, 8 godzin później )
- Gainera aktulnie mam giant mega mass 4000, i pije go tylko w dni treningowe, jakieś 45 minut po treningu
- Tauryny nie łykam, do krety pije carbo biogenixa, powiem ci tylko że lipe zrobiłeś kupując normalną taurynę olimpu, a nie mega capsy ( duuużo taniej wychodzi ). Opinie są takie by łykać rano do 5g mono, 2g tauryny ( 4 caps. ), po treningu do 5g mono, 1g tauryny ( 2 caps. )
- zamiast Aminomax'a łykam BCAA mega caps Olimpu, ja łykam tak :
Dni treningowe : 5g przed treningiem, 5g bezpośrednio po treningu
Dni nietreningowe : 5g rano na czczo, 5g przed snem
ale to już sie chyba łyka zależnie od swojej wagi.
to by było na tyle, dziękuje za uwagę, oddaje głos do studia w Warszawie :wink: .
PS. A dietę, to ty wogóle masz ?
Napisano Ponad rok temu
W głowie świta mi pytanie "po co?", ale co mi tam. Pewnie po to źeby być WIĘKSZYM. Plecy same się nie zrobią...
Napisano Ponad rok temu
15 lat i taka bomba odźywek?
W głowie świta mi pytanie "po co?", ale co mi tam. Pewnie po to źeby być WIĘKSZYM. Plecy same się nie zrobią...
ja czasmi mam wrazenie ze ludzie wlasnie mysla ze z odzywkami wszystko samo sie zrobi a co do tematu to na poczatek kolego pamietaj zeby wyrobic sobie maksimum mozliwosci bez odzywek przynajmniej kreatyny itp by sprawdzic co potrzebujesz, a w sytuacji zastoju dorzucic kretke by wycinąc z siebie wiecej :wink:
p.s. uloz diete bo pewnie ni masz a bez tego kasa idzie w bloto (a prznajmniej znaczenie przeplacasz).
Napisano Ponad rok temu
A suple w tym wieku (domyślam się, że z nikłym stażem) to po prostu strata siana. Jedz dobrze, ćwicz dobrze a wyniki przejdą Twoje oczekiwania. Kretka z aminami sama w sobie Ci nic nie da
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Test sprawności fizycznej
- Ponad rok temu
-
artykul zniechecajacy do silki
- Ponad rok temu
-
Vibra Space... wtf?
- Ponad rok temu