ME Lizbona 2008
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niedługo przejmą wszystkie imprezy i bedą wystawiać tylko swoich zawodników...
Napisano Ponad rok temu
Taa...Zasięg ogólnopolski Wracaj do zdrowia Vróóóbelku, mata wzywaBędą mieli rozbudowany system zawodów wewnętrznych.....
Napisano Ponad rok temu
ps. zostawilem Ci wiadomosc na privie
sory za OT
Napisano Ponad rok temu
nie wiem o jaki klub chodzi ale z "pomowien" wnioskuje ze chodzi o LGT.
ktos potwierdzi? ktos zaprzeczy?
jesli to nie ten klub to bardzo przepraszam, po prostu takie wnioski mozna wysnuc po lekturze forum. jesli cos zle zrozumialem, to jescze raz przepraszam.
zachowujmy sie jak dorosli ludzie i oczyscmy atmosfere bo "dogadywanie" nikomu nie nic pomoze.
Napisano Ponad rok temu
a ja myślałem, że może bić się w białych...Macaco : "A w Jiu Jitsu jest zasada, czarny pas w Judo to purpurowy pas w Jiu Jitsu"
Napisano Ponad rok temu
a ja myślałem, że może bić się w białych...Macaco : "A w Jiu Jitsu jest zasada, czarny pas w Judo to purpurowy pas w Jiu Jitsu"
Tu jest Polska panowie Czarne pasy mogą bic się w białych...
Napisano Ponad rok temu
miejmy jaja.
mi jakos dobrze bez...
nie wiem o jaki klub chodzi ale z "pomowien" ...
pomowienie z definicji jest nieprawdziwe, pomijajac mojego pierwszego posta ktory byl jedynie "gra slow" jaka nalezy traktowac z przymruzeniem oka (stad " "pod koniec)
cala reszta to najprawdziwsza prawda, kto byl w slonecznej Lizbonie ten wie jak to wygladalo
Napisano Ponad rok temu
napisalem "panowie, miejmy jaja". panie przepraszam
Napisano Ponad rok temu
chodzilo mi glownie o to, zeby albo otwarcie napisac o co chodzi,
albo nie pisac o tym wogole.
otwarcie napisac o co chodzi powinni przedstawiciele tego klubu ktory ze tak powiem najladniej jak umiem probowal "wykolegowac" wszystkie pozostale z druzynowki...
takie cos nazywamy "odwaga cywilna" , ale niektorych to nie dotyczy
jesli jest to kwestia publiczna, to jestem bardzo ciekaw jak bylo.
jest to jak najbardziej kwestia publiczna bo dzialo sie to na mistrzostwach europy i dzieki takiemu a nie innemu rozwojowi wydarzen nasi obcojezyczni koledzy mogli obserwowac tak zwane "polskie piekielko" w calkiem niezlym wydaniu - pokaz slynnego na calym juz swiecie polskiego cwaniactwa... wstyd...
napisalem "panowie, miejmy jaja". panie przepraszam
zazartowalam sobie nie ma za co przepraszac, przeprosic powinni ci ktorzy sa powodem tego watku ale mysle ze o tym mozna zapomniec...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli to wyglądało tak, że zgłoszono 2 listy w -76 niebieskich? a potem jedną wycofano, a drugą zmieniono? i wszystko na oczach organizatorów?
nie tak, ze druga zmieniono, tylko jeden klub zmienil u organizatorow zgloszona uprzednio liste bez wiedzy pozostalych klubow i ludzi z tej listy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli to wyglądało tak, że zgłoszono 2 listy w -76 niebieskich? a potem jedną wycofano, a drugą zmieniono? i wszystko na oczach organizatorów?
nie tak, ze druga zmieniono, tylko jeden klub zmienil u organizatorow zgloszona uprzednio liste bez wiedzy pozostalych klubow i ludzi z tej listy.
dokładnie tak.. ja byłem jednym z tych "szczęśliwców" co się praktycznie na macie dowiedzieli, że nie walczą, a są jedynie rezerwowymi..
ale było minęło - trudno.. ja osobiście do nikogo nie mam pretensji.. bo nie wiadomo czy sam bym się lepiej pokazał na macie..
Pozdrawiam :wink:
Napisano Ponad rok temu
po wyjsciu z baru spotkalismy grupke mlodszego pokolenia w/w ekipy. kiwnalem glowa w ich strone (widujemy sie przeciez na zawodach w kraju), za co zostalem skarcony zimnym, lekko pogardliwym spojrzeniem macho...
o co chodzi?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oszczędzamy dziewczyny?
- Ponad rok temu
-
Nabór do sekcji mma/bjj/sw Bielsko-Biała
- Ponad rok temu
-
4 Puchar Berserkerów
- Ponad rok temu
-
Liga Bjj
- Ponad rok temu
-
instruktor samoobrony
- Ponad rok temu
-
Zawody Sambo-Ukraina,Slowacja,Rosja,Czechy.
- Ponad rok temu
-
COPACABANA WWA - nowy nabór od 7.01.2008
- Ponad rok temu
-
Daniel d'Dane w Polsce
- Ponad rok temu
-
Merry Xmas
- Ponad rok temu
-
Rozmiar ATAMY