napój w czasie treningu siłowego
Napisano Ponad rok temu
ogolnie sa malo smaczne i w wiekszosci zamulaja strasznie, raz zjadlem po treningu i wiecej tego bledu nie poplnie, sa nie smaczne(olimp), meczylem sie jedzac, lepiej wypic bialko i zagryzc bananem-ale po treningu w trakcie mozna zrobic sobie klopot
Napisano Ponad rok temu
jak nie robisz nog na silowni, to nic nie ma sensu :roll:Narazie robię taką "pamięciówkę", głównie górna partia ciała, bo nogi mam w porządku.
taka moja skromna opinia.
(na podstawie t-nation, rossa, gym jones, starting strength)
i od razu odpowiem na pytanie "dlaczego?"
bo cialo zachowuje rownowage. zeby nabrac 2cm w bicu trzeba nabrac 4cm w udzie. do tego cwiczac dolne, czyli najwieksze, partie ciala zwiesza sie wydzielanie testosteronu i innych hormonow, ktore powoduja przyrost masy miesniowej - calego ciala. nie mowiac juz, ze jesli cwiczy sie na sile/moc to najlepsze sa cwiczenia zlozone.
Napisano Ponad rok temu
jak nie robisz nog na silowni, to nic nie ma sensu :roll:Narazie robię taką "pamięciówkę", głównie górna partia ciała, bo nogi mam w porządku.
taka moja skromna opinia.
(na podstawie t-nation, rossa, gym jones, starting strength)
i od razu odpowiem na pytanie "dlaczego?"
bo cialo zachowuje rownowage. zeby nabrac 2cm w bicu trzeba nabrac 4cm w udzie. do tego cwiczac dolne, czyli najwieksze, partie ciala zwiesza sie wydzielanie testosteronu i innych hormonow, ktore powoduja przyrost masy miesniowej - calego ciala. nie mowiac juz, ze jesli cwiczy sie na sile/moc to najlepsze sa cwiczenia zlozone.
Widzisz sęk w tym, że wyglądam trochę jak Johny Bravo tylko w odwróconej wersji :-)
Nogi mam naprawdę dobrze rozbudowane, a góre dość marnie, więc większą część czasu poświęcam górnym partiom, nie mówiąc, że wcale nie trenuję nóg, tylko o wiele wiele słabiej.
Napisano Ponad rok temu
Widzisz sęk w tym, że wyglądam trochę jak Johny Bravo tylko w odwróconej wersji :-)
Nogi mam naprawdę dobrze rozbudowane, a góre dość marnie, więc większą część czasu poświęcam górnym partiom, nie mówiąc, że wcale nie trenuję nóg, tylko o wiele wiele słabiej.
Fota ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mialem podobny problem po tym jak jezdzilem na rowerze ludzie mi mowili ze jestem nie proporcjonalny:)
Nigdy nie widziałem kogoś z wielkimi udami/łydkami nie ćwiczącego na siłowni od naprawdę długiego czasu. W necie za to każdy amator piłkarz/rowerzysta/rolkarz czy co tam jeszcze ma nienormalnie rozwinięte nogi, wielkie dysproporcje i dlatego nie może robić przysiadów czy tam ciągów ...
Nie zrozumcie mnie źle mam to gdzieś czy będziecie robić ciągi i przysiady czy nie, ale w takim wypadku szkoda nawet doradzać. Ja powiem swoje, doradzę jak mogę a potem będzie że słabe efekty ... Ciekawe dlaczego ? :roll:
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ten moj kolega w wakacje (czyli w sezonie) po 100+km dziennie, a w roku szkolnym raz na dwa dni :wink:nie jestem kolazem ale jezdze 60 - 80 km raz na 2 dni w wakacje
Napisano Ponad rok temu
Fota ?
Może kiedyś fota będzie, narazie jakoś nie mam zacięcia, żeby swoje foty ciała pokazywać i udostępniać na necie
Na rowerze w sezonie jeżdże praktycznie codziennie, a jak nie to co drugi dzień: lato, wiosna i do późnej jesieni. Zimą próbuję zniwelować tą dysproporcję na siłowni, ale z uwagi na ciągłe zmiany miejsca zamieszkania (delegacje), pozostaje mi jedynie bieganie i robienie pompek :?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Gwyn
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a do picia zawsze biorę tylko wodę
Napisano Ponad rok temu
nogi zawsze warto cwiczyc:) jest to czesc ciala jak kazda inna a jesli pracujemy nad miesniami to wypadalo by juz nad wszystkimi:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Prosobee??
- Ponad rok temu
-
posylwestrowe zatrucie
- Ponad rok temu
-
GOPO
- Ponad rok temu
-
100 pompek
- Ponad rok temu
-
podciąganie
- Ponad rok temu
-
ekstremalne pytanie o....konsystencje stolca:P
- Ponad rok temu
-
Ceny odżywek oszalały!!
- Ponad rok temu
-
odcineik szyjno piersiowy-jak rozciagacie??
- Ponad rok temu
-
jak czesto w tyg cwiczycie brzuch?
- Ponad rok temu
-
Doradzcie mi ;]
- Ponad rok temu