Głosowanie na nowego moda
Napisano Ponad rok temu
(Randall, to nic osobistego - moim zdaniem masz "klapki na oczach"...)
Shabu - Ty powinienes kandydowac - przeciez Ty wszystko wiesz... :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Moderator nie musi być erudytą. Wystarczy, że nie będzie odstawiał prywaty i będzie wiedział, na czym polega jego rzemiosło. Randall w temacie obok pokazał, że wie.Randall jest zbyt ... monotematyczny (a juz chcialem wpisac, ze "prosty"...) na moda...
W przeciwieństwie do Szczepana, który jest wszak wzorem otwartości na cudze opinie i wszystko to, co poza jego własnym podwórkiem.(Randall, to nic osobistego - moim zdaniem masz "klapki na oczach"...)
Na siebie samego nie wypada głosować. Poza tym gdybym został moderatorem tego forum, od razu bym zbanował połowę użytkowników. Albo całe forum.Shabu - Ty powinienes kandydowac - przeciez Ty wszystko wiesz... :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
może Bogumił?
Dzięks ale..
Nie czuje sie w obowiązku Bedąc moderatorem nie mógł bym utrzymac obecnego statutu.( A... Wole miec swój obecny 8) )
BTW Cholera Shabu nie ma wyboru żadnego. Myslałem że chociaż będzie z pięć osób do wyboru :wink: No ale na Randala zagłosuje a co
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zdecydowanie. i jak poprawnie politycznie postąpił dając opcję wyboru "3 x TAK". hmm, tylko jakoś to znajomo wygląda...Shabu - Ty powinienes kandydowac - przeciez Ty wszystko wiesz... :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Nie daj się!
Napisano Ponad rok temu
a czy moderator działu aikido musi ćwiczyc to całe aikido?
No właśnie ?
A w ogóle to niech prawo głosu mają tylko Ci którzy trenują Aikido powyżej 20lat
Napisano Ponad rok temu
widziano Szczepana piętro wyżej. w pokoju, do którego tylko on ma klucze.Trzymam kciuki za Szczepana :twisted:
Nie daj się!
Napisano Ponad rok temu
Pozytywny człowiek jestem.i jak poprawnie politycznie postąpił dając opcję wyboru "3 x TAK"
Napisano Ponad rok temu
Jakbym chciał moda forum aikido to bym poszedł do Fiodora pogadać, bo to jego śmietnik.
Zróbmy modem...
a po co nam mod? 8)
PS. Ja wcale nie jestem monotematyczny, to tematy na forum są monotematyczne
Kurden balans, czy to moja wina, że całe źródło problemów tkwi w tym jednym gównie?
Ktoś krzyknął że komuna jest zła i jakoś się przyjęło.
ktoś krzyknął że aikido nie jest SW (wedle naszego rozumienia tego terminu) i powoli się przyjmuje.
Co do erudycji i szerokości wizji, też czuję się dotknięty
Motyla noga.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w każdym bądź razie zagłosowane jest w tej monotematycznej ankiecie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Szczepana tam u góry najlepiej zamknąć i zgubić klucze ;-)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo nie jest na poważnie, co powinno być z miejsca oczywiste.dlaczego ta ankieta nie ma innych odpowiedzi jak "nie" "raczej nie" albo "nie mam zdania"
Nie pamiętam dokładnych słów z podpisu Gambita a propos zostawania modem Knajpy, ale gdybym pamiętał, to bym teraz je zacytował.Shabu - gniazdko sobie szykujesz ? :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
haha - Forum dla elit!!!
- Ponad rok temu
-
Szczepan, nie zamykaj przed północą!!!
- Ponad rok temu
-
ataki w Aikido
- Ponad rok temu
-
Zadośćuczynienie tradycji - Urodziny Mistrza.
- Ponad rok temu
-
Staż Aikido w Koninie
- Ponad rok temu
-
Aikido w 3city-opinie
- Ponad rok temu
-
Strona www AIKIDO wyróżniona pzez WPROST
- Ponad rok temu
-
WARTO przeczytać ! ! !