jak ktos wyproboje to piszcie bo jezeli dziala to chyba sobie kupie xD
narazie czekam
sprzedales juz tombak? :wink:
Napisano Ponad rok temu
jak ktos wyproboje to piszcie bo jezeli dziala to chyba sobie kupie xD
narazie czekam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Walilem kiedys duzo, ani to szkodliwe, ani trujace, ani takie fajne tez nie...
Napisano Ponad rok temu
z legalnych zabawek,lepszy duzo jest juz poppers + alko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy lepszy? zamula nieco. Fajnie ze legalne
Napisano Ponad rok temu
z legalnych zabawek,lepszy duzo jest juz poppers + alko... jak ktos ze mna troche czasu spedzil na zlocie budo 2005 to wie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podtlenek azotu jest też stosowany w tuningu samochodowym. Jest on wtryskiwany do cylindrów zamiast tlenu co gwałtownie zwiększa szybkość spalania mieszanki i powoduje wzrost mocy silnika o około 100 koni mechanicznych. Efekt jest natychmiastowy, jednak użycie może być tylko krótkotrwałe, ze względu na wytrzymałość silników.
Napisano Ponad rok temu
Dla ciot to to było w latach 80, masz starego kolesiaPoppers jest dla ciot, zwieracze się luzują od tego
.
Kolega konserwatysta w zyciu najwyrazniej dobrej trawy nie mial w ustach ze tak pisze ... ale fakt ze Spice jest niezly, w sumie najlepszy z tych wszystkich ziolowych substytutow ganji i X jakich probawalem. Do dobrej trawy sie nie umywa, ale w porwnaniu z polska osiedlówką to dotrzymuje polaZależy kto czego oczekuje, nie wyobrażam sobie, żebym miał po tym np. do roboty iść, po trawie się da
Zyga sie po tym tak ze naprawde nie warto... efekt naprawde niewielki, nie lepiej isc na łąke?Podobno po zjedzeniu większych ilości gałki muszkatołowej też ma sie niezłą fazę. Nie próbowałem ale widziałem efekty.
Napisano Ponad rok temu
a co do tego Spice Gold - jak to się ma do jarania? Jakie efekty?
Podobno po zjedzeniu większych ilości gałki muszkatołowej też ma sie niezłą fazę. Nie próbowałem ale widziałem efekty.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu