i zobaczyłem taką fotę w gazecie

NIE WIERZĘ, TAKA KICHA!!! NORMALNIE CYRK!!!
Rozumiem że marketing, ale to przesada
ps. Żeby nikogo nie wkurwiać, wymazałem nazwisko i stanowisko w organizacji.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
w koncu teraz zeby dostac czarny pas w TKD wystarczy korespondencyjny pol-roczny kurs..

Napisano Ponad rok temu
racja - korespondencyjnie nie daja pasow, trzeba przyjechac do Poznania do mistrza - tworcy kursu korespondencyjnegoZaliczenie wymaganych na danym poziomie umiejętności oznacza zdobycie pasa w odpowiadającym temu poziomowi kolorze. Do egzaminów możesz przystępować w trakcie kursu oraz po jego zakończeniu. Egzaminy odbywają się w Poznaniu, pod okiem mistrza Taekwondo - autora kursu.

no - w 10 miesiecy mozna sie wyszkolic ogladajac kasety i czytajac ksiazkiczas trwania kursu: 10 miesięcy (2 pakiety lekcyjne w miesiącu)

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
w koncu teraz zeby dostac czarny pas w TKD wystarczy korespondencyjny pol-roczny kurs..

Napisano Ponad rok temu
ps. Żeby nikogo nie wkurwiać, wymazałem nazwisko i stanowisko w organizacji.
Napisano Ponad rok temu

Powiedziałbym jeszcze coś śmiesznego, ale jedyne co mi przychodzi na myśl to:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
:

Napisano Ponad rok temu
Święte słowa. Takie rzeczy dobre są dla osób, które mają już dużą bazę i widzą więcej na zdjęciach, opisach i filmikach.a ja wierzę w naukę na odległość

jak ktoś jest kumaty, to z samego patrzenia i powtórzenia potem wyciągnie czasem więcej niż nauczyciel chciał mu pokazać (dotyczy zaawansowanych i naprawdę kumatych)
Albo na bieżnię - 100m z przeszkodami :wink:Ale na walkę lub naukę zasad obrony przed nożem (naukę zasad, bo temat wiemy jaki jest ciężki) to zapraszam jednak do siebie
Napisano Ponad rok temu
 ) - mniej magii, a wiecej konkretow (szczegolnie duzo bylo cwiczenia wlasnie w sytuacjach - jeden vs 3/4/tlum)
  ) - mniej magii, a wiecej konkretow (szczegolnie duzo bylo cwiczenia wlasnie w sytuacjach - jeden vs 3/4/tlum)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Jakby zmazać tą stojącą nogę w photoshopie, to byłby zajebisty superbohater
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook