i zobaczyłem taką fotę w gazecie

NIE WIERZĘ, TAKA KICHA!!! NORMALNIE CYRK!!!
Rozumiem że marketing, ale to przesada
ps. Żeby nikogo nie wkurwiać, wymazałem nazwisko i stanowisko w organizacji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w koncu teraz zeby dostac czarny pas w TKD wystarczy korespondencyjny pol-roczny kurs..
![]()
Napisano Ponad rok temu
racja - korespondencyjnie nie daja pasow, trzeba przyjechac do Poznania do mistrza - tworcy kursu korespondencyjnegoZaliczenie wymaganych na danym poziomie umiejętności oznacza zdobycie pasa w odpowiadającym temu poziomowi kolorze. Do egzaminów możesz przystępować w trakcie kursu oraz po jego zakończeniu. Egzaminy odbywają się w Poznaniu, pod okiem mistrza Taekwondo - autora kursu.
no - w 10 miesiecy mozna sie wyszkolic ogladajac kasety i czytajac ksiazkiczas trwania kursu: 10 miesięcy (2 pakiety lekcyjne w miesiącu)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w koncu teraz zeby dostac czarny pas w TKD wystarczy korespondencyjny pol-roczny kurs..
Napisano Ponad rok temu
ps. Żeby nikogo nie wkurwiać, wymazałem nazwisko i stanowisko w organizacji.
Napisano Ponad rok temu
Powiedziałbym jeszcze coś śmiesznego, ale jedyne co mi przychodzi na myśl to:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
:
Napisano Ponad rok temu
Święte słowa. Takie rzeczy dobre są dla osób, które mają już dużą bazę i widzą więcej na zdjęciach, opisach i filmikach.a ja wierzę w naukę na odległość
![]()
jak ktoś jest kumaty, to z samego patrzenia i powtórzenia potem wyciągnie czasem więcej niż nauczyciel chciał mu pokazać (dotyczy zaawansowanych i naprawdę kumatych)
Albo na bieżnię - 100m z przeszkodami :wink:Ale na walkę lub naukę zasad obrony przed nożem (naukę zasad, bo temat wiemy jaki jest ciężki) to zapraszam jednak do siebie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakby zmazać tą stojącą nogę w photoshopie, to byłby zajebisty superbohater
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych