MISTRZOSTWA POLSKI MUAYTHAI 8-9 GRUDZIEŃ BYDGOSZCZ..........
Napisano Ponad rok temu
Z Góry Dziękuje
Napisano Ponad rok temu
Z zawodników na szczególne słowa uznania zasługuje moim zdaniem P. Woźnicki z Płocka... szybkie akcje ręka noga dobra obrona... spory wachlarz technik.
Oczywiście nie wszystkie walki zasługiwały na finał mistrzostw polski, ale to tylko moja opinia. Poszczególnych zawodników krytykowac nie mam zamairu - kto wychodzi na ring juz jest zwycięzcą...duze brawa. Tak tylko rozmarzyłem się jak silna byłaby np kat. 63,5 kg gdyby walczyli zawodnicy PZKB i PZMT... Grabarek, Tomczykowski, Wytwer, aczkolwiek z drugiej strony etap kariery amatorskiej już powinien byc za tymi zawodnikami i myśle ze już tak bedzie.
Kickfan niejednokrotnie mam odmienne zdanie od Ciebie, ale tym razem plus za Bydgoszcz. Od strony organizacyjnej całkiem dobrze to wypadło... [/b]
Napisano Ponad rok temu
oczywiście Wożnicki pokazał niezłą walkę, W półfinałach najlepszą dla mnie walką była Uzey ( nie wiem cze nie przekręcam imienia). NIestety musi pracować nad wydolnością.
Zapomniałeś chyba o Cieśłińskim nadal klasa dla siebie. Szkoda Ze do finału nie wszedł Parcheta. W ćwierćfinalach miał dużą przewagę jednak przeciwnik wykonał rzut przez biodro i Marcin wybil sobie bark. Sędziowie zdyskwalifikowali jego przeciwnika, jednak Marcin nie mógł dalej walczyć.
Ja też chciałbym zobaczyć walkę tych dwóch pierwszych których wymieniłeś est do zorganizowania. Ukłon dla Tomczykowskiego za start, gdyz był lub jeszcze jest w szkółce i ma słabę warunki by trenować.
Napisano Ponad rok temu
Uzey tak - dobrze zapowiadajacy sie zawodnik... Cieśliński niezapomniałem, tyle lat na ringach więc nie ma co komentować... fighter i tyle. Najbardziej to szkoda Marcina Parchety ...Oglądałem jego niejedną walkę najpierw w PZMT potem w PZKB...duży potencjał ogromny duch walki. Szybkiego powrotu do zdrowia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Finaly naprawde wypadly super i nie bylo wiekszych wpadek. Walki szly rowno, dwa male pokazy byly tylko tlem dla walk. Poziom rozny ale w wiekszosci calkiem niezly.
Jesli chodzi o pierwszy dzien to bylo kilka malych wpadek ,ktore rzutowaly na obraz tego dnia. 1. Zapodziala sie gdzies muzyczka do walk i przez to kilkanascie minut trzeb bylo czekac. 2. Brak materacy kolo ringu- bezpieczenstwo walczacych.
Chcialbym sie zatrzymac przy kontuzjach... Bark pierwszego zawodnika to poprostu odnowiona kontuzja... zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Zaś druga kontuzja tym razem Marcina to technika zakazana w MT wykonana przez przeciwnika. Marcin uderzl potylica o ring ,a potem barkiem na to wszytko spadl przeciwnik... Przeciwnik zobaczl ze wiekszych szans nie ma wiec zaczol faulowac, uderzal nasada rekawicy, stosowal rzuty z judo. Powinno sie wyeliminowac takich "kondonow" by MT bylo ladne i cieszylo oko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Co do artykułu pozwólcie, ale narazie nie będę komentował. W połowie stycznia powiem coś bliżej. W skrócie. Dziennikarka, która została napuszczona przez...., która poprostu szuka taniej sensacji. Najprawdopodobniej będzie zgłoszenie z 212 KK dlatego nie chce kometować. Powiem tylko, iż większośc tego artykułu to niczym nie potwierdzone insyuacje tej pani dlatego decyduje się na drogę sądową. Jeśłi ktopś wie czego tyczy się ten artykuł to pewnie wie o co chodzi. Co do komentarza przedstawiciela urzędu miasta, to też wolę nie komentować po jeśli to prawda to niestety ale będzie pewnie musiał się z tego wytłumaczyć. Wiem jednak że przekręcała praktycznie słowa każdego swojego rozmówcy więc nie mogę potwierdzić czy to powiedział. Rozmawiała z kilkunastoma osobami udało się jej podejść jednego urzędnika,któremu nie podoba się, iż miałem poparcie z rady sportu. I tak sukces ze tylko jedna osoba skrytykowała. Cała reszta to jej radosna twórczość zresztą bardzo kiepska.Polecam : zwroty uderzenie pięściarskie łokciem. Zarzuty o zgłoszeniu stowarzyszenia na mieszkanie prywatne ( 80 % stowarzyszeń jest na mieszkania prywatne). Wydaje gazetę i to sie Pani nie podoba:). Nawet kwota dofinansowania jest nie prawidłowa dostałem niecałe 2,500 zł. Przy 15 000 kosztów przyznacie że jest to mało. Ze związku dostałem 1500 całą resztę zebrałem sam. Całą impreza oficjalnie robiło biuro, które ma we wpisie do ewidencji organizacjia imprez, jednak nawet tego się nie chciało Pani sprawdzić, jak i tego że to samo biuro jest właścicielem "gazety bydgoskiej". O nieistnieniu OSW też bdura, gdyż sąd miesiąc temu wydał mi zaświadczenie o stanie faktycznym. Problem taki, że przy resjestracji w 2000 od samego początku wystąpił błąd, gdyż nie powołano skarbnika, który wymagany jest przez statut przy zawieaniu umów majątkowych. Dlatego miasto nie mogło zawżeć umowyi . Oczywiście błąd nasz ale nie zaóważony przez sąd, który 2 krotnie wydał dokumenty z błędem, który jest obecnie korygowany. Tania sensacja, kiepskiej dziennikarki, a jak się skończy to dowiecie się za jakiś czas.
Napisano Ponad rok temu
Co do napuszczania ... tyle tematow tam poruszonych, ze chyba to ktoś z Twego bliskiego otoczenia - ale to bardziej pytanie niż stwierdzenie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
troszke czasu już minęło,a wyników nie ma
Napisano Ponad rok temu
kickfan, co z Tobą
Napisano Ponad rok temu
Za to Rough na wysokości zadania. Oglądajcie walki z finałów
Napisano Ponad rok temu
o i jeszcze jakby ktos podał około ilu zawodników startowało, byłoby git
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zmiany w rozpisce K-1 WGP ! - nie potwierdzone
- Ponad rok temu
-
Dudek i Sokołowski na Klash 4 w Holandii
- Ponad rok temu
-
08.12.2007 Kamiński i Jabłoński na Kings of Kickboxing
- Ponad rok temu
-
WMF -IFMA R.Szlachta - A.Palacz
- Ponad rok temu
-
Saleta oddał nerkę córce ...
- Ponad rok temu
-
Remy Boniasky - wywiad PL
- Ponad rok temu
-
Różalski i Woźnicki nominowani !
- Ponad rok temu
-
2 filmik Lipena
- Ponad rok temu
-
MŚ muay thai na półmetku: brązowy medal dla Polski!
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Świata WAKO - Full-Contact
- Ponad rok temu