Pytanie do ERNSTA ? Jakie Ty chcesz przepisy ujednolicić w Polsce? Stawiasz ring i jechane. Skąd wiesz, że Wytwer walczył na Lumpini i rzekomo wygral ? W Polsce można wszystko powiedzieć i każdy to łyka. Są jakieś zdjęcia z tej imprezy? Przestańcie obrażać Tajów, bo wyjdzie na to, że oni sa słabi, a my zajebiści. Po każdym kopnięciu Grabarka Adrian Wytwer leżał na ringu w maju na Mistrzostwach Polski, mecz był do jednej bramki, moze wrzucę to w internet mam nagrane amatorską kamerą. O czym Ty piszesz? Jaki ma to związek z tematem i sporem prezesów. W Polsce jest pewnie około 100 klubów zajmujących się MuayThai, ale tylko 1O z nich to pierwsza liga krajowa i uważam, że w Polsce można robić dobre imprezy na zasadzie ligi wystarczą chęci i spotkanie 10 trenerów i to jak najszybciej. Szlachta nie może mówić ludziom od kilku lat, że jest o krok od założenia związku, bo okłamuje środowisko. Po co te całe wyjazdy do egzotycznych krajów i rozkminki, gdzie lepiej promują w Tajlandii czy Holandii ? W Polsce też jest kibic na to i myślę, że niedługo sponsor i promotor z sianem się znajdzie. Są dobrzy trenerzy. Młodzież chce trenowac i walczyć tylko trzeba to troche poukładać formalnie albo zmienić prezesów, bo oni sobie robią wycieczki do ciepłych krajów za nasze pieniądze. Artur Krakowiak [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] F C K
Pomyliłes sie to nie ja wyszedłem z propozycja ujednolicenia przepisów tylko to zacytowałem i napisałem ze to utopijny pomysł.
O tym ze Wytwer wygrał na lumpini przeczytałem na stronie PZMT i watpie zeby kłamali.Zdaje sobie sprawe ze tam tez mozna walczyc ze słabszymi..Wiem tez ze Grabarek to dobry zawodnik ale nie sledziłem przebiegu ich walk.Walka na LUMPINIE a bycie tam Mistrzem to tez różnica.....Wiem tez co dzieje sie w PZMT i dlaczego ludzie stamtad odchodza...