Pierwsza ksiązka o kyokushin po 35 latach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zazdrość że w tej organizacji ktoś chce podzielić swoją niewątpliwą wiedzą nie jest niczym nowym. A jeśli chcesz zrecenzować książkę to najpierw się z nią zapoznaj.
Od nas z sekcji jest kilkunastu chętnych. Książka dziś zaczyna swoje oficjalne życie. Według zapowiedzi może okazać się bardzo interesująca pozycją. Mam nadzieję, że spełni pokładane oczekiwania.
Napisano Ponad rok temu
Mamy nadzieję , że autor nie zapomniał kto zapoczątkował Kyokushin w Polsce i jaki to miało wpływ na rozwój karate w naszym kraju.
Napisano Ponad rok temu
......
Mamy nadzieję , że autor nie zapomniał kto zapoczątkował Kyokushin w Polsce i jaki to miało wpływ na rozwój karate w naszym kraju.
Oraz na rozwój zasobności portfela tzw. prekursora...
.....że o długoletnim stopowaniu nie wspomnę.
Napisano Ponad rok temu
Facet zrobił coś, czego nikt już dawno w Polsce nie zrobił. Pewnie jest przygotowany na krytykę, bo to w przypadku wydania ksiażki jest naturalne, ale pewnie liczy na krytyke konstruktywną, a nie zwykłe obrzucanie błotem i to jeszcze przez osobników, ktorzy tej pozycji nie przeczytali. Jak czytam Twoje wypowiedzi to bardzo przypominasz mi pewnego nawiedzonego Ryśka patriarchę
Napisano Ponad rok temu
..dla sprostowania 215 stron i ponad 800 fotografii ......to z oficjalnej ulotki
Książka ma tytuł "Karate Kyokushin-kan" więc nie wiem, czemu ma tam być coś o shihanie Drewniaku.. :?
Napisano Ponad rok temu
Jesteście przwrażliwieni.
Napisano Ponad rok temu
Racja . Przeczytamy , pogadamy.
Uwierz mi TEGO się nie da zapomnieć, ani jego wpływu na "rozwój" kyokushin bo o całym karate nie powinienies pisać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To zdanie mi sie najbardziej podoba :wink:
bez podtekstow...
a na ksiazke czekam z utesknieniem
Napisano Ponad rok temu
Moim skromnym zdaniem takich książek powinno być przez te lata kilka i to napisanych przez shihan Drewniaka ,a czemu tak sie nie stało to juz inna bajka , gdyż w jego sklepie nadal można kupić książkę shihan Arnila z IFK KYOKUSIN.
Z moich info wynika ,że jest to pierwsza pozycja z 3 tomów . Pierwsza jest poświęcony samym podstawą i etykiecie tak , więc pozostaje czekać na kolejne 2 tomy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedy wyjdzie? Gdzie bedzie mozna kupic? Ile bedzie kosztowala? Kiedy i za ile te ewentualne pozostale tomy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedy wyjdzie? Gdzie bedzie mozna kupic? Ile bedzie kosztowala? Kiedy i za ile te ewentualne pozostale tomy?
Myślę, że wystarczy napisać do federacji kyokushin-kan :wink:
z ich strony...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kudo w Polsce
- Ponad rok temu
-
Koryu Karate
- Ponad rok temu
-
kurs instruktora sportu we Wroclawiu (chodzi ktos z Budo?)
- Ponad rok temu
-
Samouk ... dobry karateka. Możliwe czy nie?
- Ponad rok temu
-
Praca o Karate
- Ponad rok temu
-
Ogólnopolski Turniej Seido Karate
- Ponad rok temu
-
Goju-ryu - złoty środek...
- Ponad rok temu
-
Puchar Polski Juniorów - Jelenia Góra
- Ponad rok temu
-
Czy karate jest czymś więcej niż sportem?
- Ponad rok temu
-
Kryteria oceny instruktora?
- Ponad rok temu