HCK Gi
Napisano Ponad rok temu
Planuje kupić sobie gi do bjj firmy Howard Combat Kimonos i pojawiły się dwa problemy.
Otóż nie wiem, które z nich wybrać Standard Single (15 oz) czy Competition Single (20 oz).
Drugim problemem jest wybór sklepu, nie wiem czy kupić w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] czy w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] sklepie. Kupował ktoś z was może przez ten drugi i wie ile wyniósł go shipping? Może też ktoś z was wie czy jest jakiś europejski sklep, w którym można kupić gi HCK (wtedy shipping byłby o wiele mniejszy)?
No i ostatni problem to taki, że na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] nie ma modelu Competition Single.
Orientuje się może ktoś z was ile uncji (oz) ma Koral Gi Classic albo gi firmy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Pytam, bo miałem okazję wielokrotnie chwycić obydwa kimona i mógłbym ew. wiedzieć jakiej sztywności mógłbym spodziewać się po HCK.
Może jednak polecacie jakieś inne gi w podobnym przedziale cenowym?
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
W tym przedziale cenowym tzn. tańsze możesz znaleźć tutaj.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Moje obecne spodnie od Gi firmy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] leżały by jak ulał na osobie mającej 180cm wzrostu i ponad 120kg wagi (są po prostu takie szerokie, że muszę trenować w innych..)
Co do rozmiaru, to przy moich 176cm (5' 10.2") wzrostu i 72kg (158.7 lbs) wagi jaki rozmiar HCK Standard Single powinienem wybrać? 5? A może góra 5 i rozmiar spodni 4?
Napisano Ponad rok temu
z polskich obecnie Manto są najlepsze - c2f odradzam
teraz są już w sprzedazy - luknij na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
budo_Jodan napisał
Manto robi od niedawna gi. coś z rok były testowane przez zawodników, wykonywano poprawki itd
teraz są już w sprzedazy - luknij na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Co?? Manto nie robi gi, przynajmniej nie ma żadnych w ofercie na BigDeal. Sprzedają tam gi VULCAN...
Napisano Ponad rok temu
dziś miałem w ręku, faktycznie niegłupie, choć żebym mógł coś pewnego powiedziec, musiałbym sam przetestować. bo mi jedno gi maturo

niemniej jednak gi manto były testowane przez kolegów i jak widać zdały testy, skoro weszły do sprzedaży
manto dopiero od kilku dni są w ofercie, więc pewnie nie ma jeszcze na sajcie
podbij do obsługi sklepu, to ci powiedzą
Napisano Ponad rok temu
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Jodan napisał
Manto robi od niedawna gi. coś z rok były testowane przez zawodników, wykonywano poprawki itd
Jodan a czy te gi sa robione w polsce?
btw
ale zdzieraja na gi vulcan, na stronie jujitsuprogear sa o wiele tansze. jeszcze pamietam jak byly te gi po 90 usd.
Napisano Ponad rok temu
budo_Roboy napisał
nie wiemJodan a czy te gi sa robione w polsce?
ile wiem, tyle powiedziałem
Napisano Ponad rok temu
budo_Roboy napisał
btw
ale zdzieraja na gi vulcan, na stronie jujitsuprogear sa o wiele tansze. jeszcze pamietam jak byly te gi po 90 usd.
Gi Manto nie sa robione w Polsce, co do Vulkana to dodaj przesylke clo i wyjdzie Ci niewiele mniej. Na wysylke z bigdeal czekasz 2 dni.
Napisano Ponad rok temu
budo_COPACABANA napisał
Gi Manto w tym tygodniu pojawia sie na bigdeal
btw
Gi Manto nie sa robione w Polsce, co do Vulkana to dodaj przesylke clo i wyjdzie Ci niewiele mniej. Na wysylke z bigdeal czekasz 2 dni.
vulcan kosztuje taniej niz inne gi. nawet jezeli doliczy sie przesylke. wiem bo mam to gi.
w japan bylo tak samo. prezycinali na vulkanie wiecej bo w detalu nawet to gi jest tanie.
Napisano Ponad rok temu
keiko raca za 80 usd!!! nikomu tego gi nie polecam alekiedys bylo o wiele drozssze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
SEMINARIUM z Alexandre de Souza
- Ponad rok temu
-
Uwolnienie z chwytu
- Ponad rok temu
-
Rashguard Manto
- Ponad rok temu
-
Powrót na mate po łąkoteczkach
- Ponad rok temu
-
Do mieszkajacych w IE
- Ponad rok temu
-
katowice bjj
- Ponad rok temu
-
NAGRODA DLA UCZCIWEGO ZNALAZCY KAMERY!
- Ponad rok temu
-
12.01.2008 PERFECT HARMONY CUP
- Ponad rok temu
-
Purpurowa... SQRA!!!
- Ponad rok temu
-
Keiko Raca Limited Edition Gi Czarne Double Weave.
- Ponad rok temu