HCK Gi
Napisano Ponad rok temu
Planuje kupić sobie gi do bjj firmy Howard Combat Kimonos i pojawiły się dwa problemy.
Otóż nie wiem, które z nich wybrać Standard Single (15 oz) czy Competition Single (20 oz).
Drugim problemem jest wybór sklepu, nie wiem czy kupić w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] czy w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] sklepie. Kupował ktoś z was może przez ten drugi i wie ile wyniósł go shipping? Może też ktoś z was wie czy jest jakiś europejski sklep, w którym można kupić gi HCK (wtedy shipping byłby o wiele mniejszy)?
No i ostatni problem to taki, że na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] nie ma modelu Competition Single.
Orientuje się może ktoś z was ile uncji (oz) ma Koral Gi Classic albo gi firmy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Pytam, bo miałem okazję wielokrotnie chwycić obydwa kimona i mógłbym ew. wiedzieć jakiej sztywności mógłbym spodziewać się po HCK.
Może jednak polecacie jakieś inne gi w podobnym przedziale cenowym?
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
W tym przedziale cenowym tzn. tańsze możesz znaleźć tutaj.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Moje obecne spodnie od Gi firmy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] leżały by jak ulał na osobie mającej 180cm wzrostu i ponad 120kg wagi (są po prostu takie szerokie, że muszę trenować w innych..)
Co do rozmiaru, to przy moich 176cm (5' 10.2") wzrostu i 72kg (158.7 lbs) wagi jaki rozmiar HCK Standard Single powinienem wybrać? 5? A może góra 5 i rozmiar spodni 4?
Napisano Ponad rok temu
z polskich obecnie Manto są najlepsze - c2f odradzam
teraz są już w sprzedazy - luknij na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Manto robi od niedawna gi. coś z rok były testowane przez zawodników, wykonywano poprawki itd
teraz są już w sprzedazy - luknij na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Co?? Manto nie robi gi, przynajmniej nie ma żadnych w ofercie na BigDeal. Sprzedają tam gi VULCAN...
Napisano Ponad rok temu
dziś miałem w ręku, faktycznie niegłupie, choć żebym mógł coś pewnego powiedziec, musiałbym sam przetestować. bo mi jedno gi maturo wystarcza średnio na pół roku, a one są ponoc nie do zdarcia
niemniej jednak gi manto były testowane przez kolegów i jak widać zdały testy, skoro weszły do sprzedaży
manto dopiero od kilku dni są w ofercie, więc pewnie nie ma jeszcze na sajcie
podbij do obsługi sklepu, to ci powiedzą
Napisano Ponad rok temu
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Manto robi od niedawna gi. coś z rok były testowane przez zawodników, wykonywano poprawki itd
Jodan a czy te gi sa robione w polsce?
btw
ale zdzieraja na gi vulcan, na stronie jujitsuprogear sa o wiele tansze. jeszcze pamietam jak byly te gi po 90 usd.
Napisano Ponad rok temu
nie wiemJodan a czy te gi sa robione w polsce?
ile wiem, tyle powiedziałem
Napisano Ponad rok temu
btw
ale zdzieraja na gi vulcan, na stronie jujitsuprogear sa o wiele tansze. jeszcze pamietam jak byly te gi po 90 usd.
Gi Manto nie sa robione w Polsce, co do Vulkana to dodaj przesylke clo i wyjdzie Ci niewiele mniej. Na wysylke z bigdeal czekasz 2 dni.
Napisano Ponad rok temu
Gi Manto w tym tygodniu pojawia sie na bigdeal
btw
Gi Manto nie sa robione w Polsce, co do Vulkana to dodaj przesylke clo i wyjdzie Ci niewiele mniej. Na wysylke z bigdeal czekasz 2 dni.
vulcan kosztuje taniej niz inne gi. nawet jezeli doliczy sie przesylke. wiem bo mam to gi.
w japan bylo tak samo. prezycinali na vulkanie wiecej bo w detalu nawet to gi jest tanie.
Napisano Ponad rok temu
keiko raca za 80 usd!!! nikomu tego gi nie polecam alekiedys bylo o wiele drozssze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SEMINARIUM z Alexandre de Souza
- Ponad rok temu
-
Uwolnienie z chwytu
- Ponad rok temu
-
Rashguard Manto
- Ponad rok temu
-
Powrót na mate po łąkoteczkach
- Ponad rok temu
-
Do mieszkajacych w IE
- Ponad rok temu
-
katowice bjj
- Ponad rok temu
-
NAGRODA DLA UCZCIWEGO ZNALAZCY KAMERY!
- Ponad rok temu
-
12.01.2008 PERFECT HARMONY CUP
- Ponad rok temu
-
Purpurowa... SQRA!!!
- Ponad rok temu
-
Keiko Raca Limited Edition Gi Czarne Double Weave.
- Ponad rok temu