staż z Jiro Kimura shihan Wenecja
Napisano Ponad rok temu
staz odbywal sie w Dolo ok 10 km od Wenecji
Bylismy zaproszeni i goszczeni przez lokalne dojo wszelakich sztuk walki wlasnie z Dolo
przyjeli nas istnie po Polsku - czym chata bogata'
Staz bardzo sympatyczny zwlaszcza z powodzu gwozdzia programu - ale to juz nizej :-)
Pomyslalem ze podziele sie z Wami mala fotorelacja z tej imprezy:
To grupa uczestnikow popoludniowego treningu wiekszosc bialych paskow juz nie cwiczyla
Mistrz Kimura z jednym ze swoich uczniow z Japonii
tez mialem przyjemnosc byc uke i to wiele razy :-)
a tu z "moimi chlopakami" :-)
a tu wspominany wyzej gwozdz programu :-)
i jak przystalo na Wlochy i mafijne klimaty ....
Napisano Ponad rok temu
I jak tam wrażenia? Z relacji el presidente wynikało że Kimura sensei nie uznaje pozycji profilu, kt. jest podobno europejskim wymysłem
fotek nie ma na serwerze twoim (lub wpisujesz zły adres do nich). nic nie wykobinujesz.
Napisano Ponad rok temu
To grupa uczestnikow popoludniowego treningu wiekszosc bialych paskow juz nie cwiczyla
Mistrz Kimura z jednym ze swoich uczniow z Japonii
tez mialem przyjemnosc byc uke i to wiele razy :-)
a tu z "moimi chlopakami" :-)
a tu wspominany wyzej gwozdz programu :-)
i jak przystalo na Wlochy i mafijne klimaty ....
Napisano Ponad rok temu
Ł (biegnący do lustereczka przyczernić siwiznę na skroniach) :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
juz wiem wpisujesz zły adres
Garry - jestes wielki
Napisano Ponad rok temu
Smailu, lata płyną a ty coraz piękniejszy i jaki bujny włos ci sie na łepetynce rzucił 8O 8O 8O FULL RESPECT 8)
Ł (biegnący do lustereczka przyczernić siwiznę na skroniach) :wink: 8)
Labedziu Moj ty Wielbco :-) jednak nic tak jak Labedz dostojne w pieknie nie bedzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trochę do nieśwwiętej pamięci Pershinga, szefa Pruszkowa podobnyi hm… pan, któremu R. Gawliński wyraźnie przyprawił rogi,
Ł (powiat pruszkowski obecnie zamieszkujący) 8)
Napisano Ponad rok temu
Mmmmm. To jak pamiętacie z którejś dyskusji na tym forum, rzekomo jedynie słuszny spadkobierca schedy po Ś.P. Kobayashi sensei.
I jak tam wrażenia? Z relacji el presidente wynikało że Kimura sensei nie uznaje pozycji profilu, kt. jest podobno europejskim wymysłem
fotek nie ma na serwerze twoim (lub wpisujesz zły adres do nich). nic nie wykobinujesz.
Tak tak, bardzo miły gość szef wyszkolenia w Osace po śmierci H.Kobayashi, stoi normalnie, polecam wszystkim "wyznawcom" aikido-Kobayashi i co dla mnie istotne ma normalny 7 dan aikikai, ciekawe dlaczego nie jest zapraszany do Polski przez kluby Kobayashi? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak tak, bardzo miły gość szef wyszkolenia w Osace po śmierci H.Kobayashi, stoi normalnie,
Prosze o wyjaśnienie terminu "stoi normalnie" :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znaczy, ze ludzie z lini HK mają charkowski syndrom "chorej goleni prawej" 8O Albo "chorobę filipińska" a la Kwaśny 8) No Pmasz, doigrasz sie dzis cos czuję. Bedzie dymobejrzyj sobie reportaze z Kwaśniewskim na wyjazdach.... dla odmiany Kimura sensei stoi normalnie.
Napisano Ponad rok temu
Cóż szczecpciu, pamięć cię zawodzi - mnie nei ma na tamtych zdjęciachSchudles Garry przez ostatnie pare latek!! przerazajace!! :wink: Moze jakies video z tego stazu?
Napisano Ponad rok temu
Cóż szczecpciu, pamięć cię zawodzi - mnie nei ma na tamtych zdjęciachSchudles Garry przez ostatnie pare latek!! przerazajace!! :wink: Moze jakies video z tego stazu?
ooppsss oczy patrza a nie widza
To mialo byc MR SMAIL - schudles ostatnio
Napisano Ponad rok temu
[b][color=blue]Tak tak, bardzo miły gość........... ciekawe dlaczego nie jest zapraszany do Polski przez kluby Kobayashi? :wink:
wszystko w swoim czasie Redakcjo :-)
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem ze kazdy z Was widzial juz tego shihana i wie wszystko :-)
to powiedzcie mi w taki razie co wiecie, podzielcie sie swoimi spostrzezeniami prosze
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido - realnosc prawdziwa
- Ponad rok temu
-
po stazu z shihan Tamura w Idstein w Niemczech
- Ponad rok temu
-
Aikido z Iaido
- Ponad rok temu
-
Aikido / Jujitsu Gdynia
- Ponad rok temu
-
seitei Aikido
- Ponad rok temu
-
Skuteczność w realnym starciu
- Ponad rok temu
-
Judoga do aikido.
- Ponad rok temu
-
Staż z G. Savegnago 8 DAN w Szczecinie (16.11-17.11.2007)
- Ponad rok temu
-
Zapisy....
- Ponad rok temu
-
STAŻ JUBILEUSZOWY W LUBINIE
- Ponad rok temu