Treningi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A że się ktoś będzie śmiał z Ciebie czy coś to się w ogóle nie przejmuj - każdy kiedyś zaczynał i oni tam już wszystko widzieli i na pewno dziesiątki cherlaków wytrenowali
Napisano Ponad rok temu
Życzę powodzenia i zapraszam na trening w imieniu całej społeczności karate gdziekolwiek by to miałobyć.
Napisano Ponad rok temu
idz jak najszybciej na trening...
powodzenia i hektolitrow wylanego potu 8)
Napisano Ponad rok temu
Co to za argument. że "zrobisz z siebie głupka"? Jeśli wiesz, czego chcesz, masz swoje cele i potrafisz je realizować, to nigdy nie zrobisz z siebie głupka, a instruktor to doceni. Szybko zobaczysz, że każdy w sekcji dla początkujących ma jakieś braki. Jeden takie, drugi inne. Zastanów się, czego chcesz i czy to dla Ciebie jest ważne. I po prostu idź albo nie idź na trening. Świadoma decyzja. Ale nie dlatego, że zrobisz lub nie zrobisz z siebie głupka, ale dlatego, że tego chcesz lub to Ciebie nie interesuje. Karate jest dla każdego i po to, żebyś właśnie nie czuł się jak głupek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozmawiałem z trenerką w poniedziałek ide na pierwszy trening.Musze zaplacic 15zł wpisowe i 45zł miesięcznie.Narazie będę cwiczył z wszystkimi a jak powiedziała może potem jak będzie więcej chętnych to zrobi osobną grupę dla początkujących.Mam nadzieje że się szybko odnajde.Już się nie moge doczekac.Pozdro.
Pozdro dla Ciebie. Gratuluje męskiej decyzji, nie będziesz żałował :-)
Napisano Ponad rok temu
Wreszcie dobre podejscie! Brawo...w poniedziałek ide na pierwszy trening....Już się nie moge doczekac.Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale maruda! zaloze sie ze nie pojdziesz na zaden trening, bedziesz dalej palil papieroski i sobie gdybal....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
..
Trener jest od tego żeby pomóc Ci poprawić kondycje i powinien mieć na względzie to że zaczynasz po przerwie/od początku. To naturalny etap. Troche grup początkujących zwiedziłem i zazwyczaj "nowi" są kompletnie bez kondycji i trener dostosowuje ćwiczenia do ich możliwośći.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oyama Karate w Toruniu
- Ponad rok temu
-
Alkohol przed turniejem
- Ponad rok temu
-