katowice bjj
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
siemka! ja jeszcze z pytankiem co do ubioru na trening... czy wymagane jest od początku jakieś kimono ?? bo poki co nie mam, a jeszcze nie jestem tak na maxa zdecydowany zeby zakupic jedno... prawdopodobnie zaczne trenowac po 10.12 bo wtedy bedzie wyplata i bedzie kasa na trening jak wyglądaja mniej wiecej treningi ? duzo osob chodzi ?
pozdrawiam
Kimono nie jest od pocztaku potrzebne, osob chodzi duzo, a treningi - rozgrzewka, techniki, sparringi
Napisano Ponad rok temu
a co do tych zwyklych ciuszkow... tzn ze krotkie spodenki i koszulka czy raczej bluza i dlugie spodnie ?!
pozdr
Napisano Ponad rok temu
a jak po pierwszym treningu ?? ostro dali w kość ? czy wzieli pod uwage to ze jestes poczatkujacym ?! juz sie nie moge doczekac 12.12 ... mam nadzieje ze funduszu mi na wszystko wystarczy
a co do tych zwyklych ciuszkow... tzn ze krotkie spodenki i koszulka czy raczej bluza i dlugie spodnie ?!
pozdr
w kosc dali, ale ja tam lubie takie sadomaso i to, ze jestem poczatkujacy pewnie wzieli pod uwage bo w grupie poczatkujacej cwicze
co do ubran radze wziasc dluzsze bo na tej macie mozna sobie skore poobdzierac troszku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
NAGRODA DLA UCZCIWEGO ZNALAZCY KAMERY!
- Ponad rok temu
-
12.01.2008 PERFECT HARMONY CUP
- Ponad rok temu
-
Purpurowa... SQRA!!!
- Ponad rok temu
-
Keiko Raca Limited Edition Gi Czarne Double Weave.
- Ponad rok temu
-
Hideo Tokoro droga do tytułu ZST GTF HL by rip_dorey
- Ponad rok temu
-
Propozycja nowego podziału zaawansowania - dyskusja
- Ponad rok temu
-
RIO GRAPPLING CLUB - WROCLAW
- Ponad rok temu
-
Walka w białych pasach