katowice bjj
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestem poczatkujacym kiedys troche cwiczylem ale nic specjalnego:)
nie przeszkadza mi ze sa poczatkujacy, a powiedz mi w jakich godzinach sa treningi, i ile osob srednio chodzi do sekcji?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy na sale AWF gdzie sa treningi trudno trafic z przystanku Katowice AWF? czy to wogole ten? czy moze lepiej wyjsc gdzie indziej (uwzgledniajac busy jadace od dworca)?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Musisz jechac jeden przystanek dalej
idziesz do przejscia podziemnego , pod ziemią skrecasz w prawo, wychodzac z niego skrecasz w lewo idziesz przez mini park < 3 ławeczki> i dochodzisz do sali to jest ulica Raciborska, sala AWF-u z skałką wspinaczkową.
Czyli jade jeden przystanek dalej jak bym jechal w strone dworca (czyli jeden wczesniej od dworca) czy normalnie przystanek dalej a w strone dworca ide pieszo? bo niezrozumialem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wysiadasz kolo kosciola, idziesz do palacu mlodziezy, przejsciem na drugą strone. Po lewej bedziesz mial stacje benzynowa, na wprost sale...Czyli jade jeden przystanek dalej jak bym jechal w strone dworca (czyli jeden wczesniej od dworca) czy normalnie przystanek dalej a w strone dworca ide pieszo? bo niezrozumialem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ale czy poczatkujacy moze cwiczyc z zawaansowanymi?? bo ja Chciałbym sie zapisac do tego Bastionu cwiczylem boks troche i Kickboxing.
pozdrawiam
Wydaje mi sie, ze jak jestes poczatkujacy to cwiczysz z poczatkujacymi i raczej na zaawansowana sie nie wkrecisz. Choc ja sie nie znam i moge sie mylic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
siemka... i jak wygladają treningi w Bastionie ?? chodzi mi o sekcje dla początkujacych... bo chcialbym sie zapisac, tylko nie wiem czy nie bede za bardzo do tylu z treningiem ?! prosze o jakies informacje pozdrawiam!
smialo uderzaj, ja jestem dopiero po 2 treningach i nie czuje sie, zebym jakos specjalnie odstawal (moze poza sparingami )
i podbijam pytanie o te platnosci
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
NAGRODA DLA UCZCIWEGO ZNALAZCY KAMERY!
- Ponad rok temu
-
12.01.2008 PERFECT HARMONY CUP
- Ponad rok temu
-
Purpurowa... SQRA!!!
- Ponad rok temu
-
Keiko Raca Limited Edition Gi Czarne Double Weave.
- Ponad rok temu
-
Hideo Tokoro droga do tytułu ZST GTF HL by rip_dorey
- Ponad rok temu
-
Propozycja nowego podziału zaawansowania - dyskusja
- Ponad rok temu
-
RIO GRAPPLING CLUB - WROCLAW
- Ponad rok temu
-
Walka w białych pasach