Proszę o zestaw ćwiczeń
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. Przypomniało mi się, skakanka jeszcze dobra jest :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.Może by ktos opracował jaką wirualną maszynke z która by można się szybkościowo ścigac, zeby nie tracić czasu na szukanie kogoś kto szybko kopie
postaw sobie na przeciwko siebie "wyrzutnię" piłeczek tennisowych i staraj się w nie trafić kopnięciami
Napisano Ponad rok temu
Wpisz sobie w google super dunks 2 albo air alert.Znacie jakies dobre ćwiczonka,by porawić szybkość nóg,dynamike,wyskok w górę(...)
Napisano Ponad rok temu
dobre, ale nie wiem czy by to nie doprowadziło do zepsucia techniki i wyuczenia szybkich krótkich wierzgniec wystarczających do trafienia piłeczki tenisowej ale nie człowieka w walce albo nawet trafienia ale nie zrobienia mu takim wierzgnieciem żadnej krzywdy (np. poprzez sam wyprost kolana w niepoprawnym dollyo - które zresztą jak bardzo trafnie określiłeś gdzies wcześniej przypomina strzepywanie gówna z buta a nie kopnięcie)postaw sobie na przeciwko siebie "wyrzutnię" piłeczek tennisowych i staraj się w nie trafić kopnięciami
wlasnie o to chodzi za sama szybkośc to nie wszystko trzeba miec tez technike, a tą można testowac tylko na jakims zywym materiale...
Napisano Ponad rok temu
a jak się nie uda to dostaniesz piłeczką i się przy okazji utwardzisz
Napisano Ponad rok temu
ta fale w założeniu to miałbyc ruch ciała dajacy siłę napędu, ale że robią to jak pajace, wchodząc na wysokie palce i sprężynując to już nie wina taekwondo.to rób te kopnięcia z falą i przytrzymaniem jak w układach :)
Zreszta jakby w układach były kopnięcia a nie te komiczne przyruchy ręczne to był to jeden z moich ulubionych treningów, ładnie by to wygladało i nie byłoby mi wstyd ćwiczyć tego
Napisano Ponad rok temu
Zreszta jakby w układach były kopnięcia a nie te komiczne przyruchy ręczne to był to jeden z moich ulubionych treningów, ładnie by to wygladało i nie byłoby mi wstyd ćwiczyć tego
A to w układach nie ma kopnięć Wydawało mi sie że trzeźwy na treningi przychodze :wink: . No ale fakt, że dawno układów nie ćwiczyłem.
Napisano Ponad rok temu
zreszta nie ma o czym gadac bo układów na treningach prawie nie ma (czasem widze tylko tego showa na rozgrzewce). niestety nie ma tez treningu na kopnięcia fajne z wyskoku. Więc wogole nie ma ani układów ani kopnięc
więc przyłacze się do prosby conanzezola że jakby ktoś miał jakies filmiki szkoleniowe jak nauczyc się fajnie kopać krok po kroku to bedzie miło
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
matkd - oł jee ta stronka rządzi. Dzięki niej umiem aeriala 8)
Napisano Ponad rok temu
matkd wiem, super sa te tricki ale jakoś się nie mogę przełamać żeby zaczac to ćwiczyć ale może zaczne, samemu tak łyso, jak nikt mi nie wytłumaczy ale w sumie jest pare osób u mnie w klubie ze możemy to cwiczyć od czasu do czasu, moze macie racje że samemu tez się da nauczyć, spróbuje, chociaż narazie wałkujemy podstawy i nie starcza nawet czasu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czeka nas troche pracy- dziś zeszło na doskonalenie yopa ale od czegoś trzeba zaczać. Zobaczymy.
mam tez prośbe piszcie więcej na forum (tym o trickach), dla poczatkujących najbardziej wartosciowe sa własnie podstawy, ćwiczenia wzmacniajce i rozwijajace elementarne umiejętności. lepszy wirtualny trener niz żaden.
pozdrówka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
nowe zasady walki w wtf?
- Ponad rok temu
-
mÓJ FILMIK
- Ponad rok temu
-
biodro