1. Informacje ogólne
Stak kreatynowy, kapsułki. Jedna porcja (4 kapsułki) zawiera: 1,4g monohydratu, 1,2 jabłczanu, i 1,2 esteru etylowego kreatyny. Cena to około 35zł za 128kaps.
2. Kreatyna
Na mnie zadziałała bardzo bardzo dobrze, lepiej niż cell pump z mono (poprzedni cykl). Przybyło mi pare cm, sporo wzrosła siła (ćwiczyłem na masę). Nie było tego częstego problemu, jakim jest zły smak. Dwa opakowania 128kaps starczyły mi na cały cykl. Tutaj naprawde nie ma się do czego przyczepić, świetna kreatyna za małe pieniądze
3. Opakowanie i inne
Opakowanie bardzo funkcjonalne, ma normalną zakrętkę, więc nie ma problemu ze szczelnym zamykaniem. Daje dodatkowego plusa za kapsułki, przez co zawsze mamy dokładnie odmierzone porcje. Żadnej miarki nie dołączono, bo i po co:P
4. Podsumowanie
Świetny stak kreatynowy, bardzo dobra cena. Polecam na drugi-trzeci cykl kreatynowy, kiedy dopiero zaczynamy brać mieszanki kreatynowe. Efekty nawet lepsze niż po cell pumpie, do tego niższa cena, i nie ma problemów ze smakiem
Plusy:
+niska cena
+świetne działanie
+brak problemów ze smakiem i dawkowaniem
Minusy:
-nie znalazłem
Oceny cząstkowe:
Skuteczność: 5/5
Smak: N/D
Opakowanie: 5/5
Komfort użytkowania: 5/5
Ocena całościowa: 5/5
5. Informacje o samej firmie:
Z tego co wyczytałem na opakowaniu, produkcja polska. Firma zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, do tej konkretnej kreatyny na pewno jeszcze wrócę
Źródło: Opakowanie, wiedza i doświadczenie własne
Firefly
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...8-kaps-2,p.html