SZALONY TRENER KARATE !!! :lol:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczy po to by być twardym, a nie miękkim
A drugi kłucił się z sensejem! Ile on ćwiczył by wchodzić w polemike z posiadaczem własnej sekcji?!? :twisted:
A tak serio, to może być prawda, bo są w sekcjach, cuda jakie nie śniły się filozofom.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dlatego ja jak szukam sobie sekcji to laze od jednej do drugiej az nie trafie na kogos ciekawego - a to odrazu widac czy ktos wie o co chodzi czy nie.. dla mnie klasykiem bylo pytanie jednego z trenerow FMA "a ilu ludzi zabiles zeby ze mna dyskutowac? bo ja zabilem ..."
i jeszcze na koniec male ostrzezenie - to ze ktos jest dobrym zawodnikiem NIE znaczy ze jest dobrym trenerem.. i tak samo dobry trener nie musi byc wielkim zawodnikiem.. co innego jest umiec walczyc, a co innego jest umiec kogos nauczyc
Napisano Ponad rok temu
Piękne, inspirujące, mam nowy opis
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no to morze jak ktoś zna podobne historie z prawdziwe czy tesz nie to tesz morze się podzielić
Morze znam, byłem kiedyś nawet w Kołobrzegu, czy też w gdyni, ale morza się nie da podzielić one z rzadka tylko się rozstępuje, a i to nie przed każdym.
A ilu ludzi zabiles zeby zadawać pytania z taką ilością błędów?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"a ilu ludzi zabiles zeby ze mna dyskutowac?"
Piękne, inspirujące, mam nowy opis
bauhahahaha tez chyba będe miał nowy opis
Napisano Ponad rok temu
poza tym tekstem gosc jeszcze w szale sie nagle rozebral z tshirtu i zaczal mi pokazywac blizny po nozach i kulach pistoletowych - tak zeby sie uwiarygodnic jako trener.. ale mnie jakos nie przekonal - natomiast nie kwestionuje jego umiejetnosci czy doswiadczenia - ale podejscia do uczniow .. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z twojego opisu wyłania się człowiek, który uosabia doskonałość, do której i ja chce dążyć..
Zaraz wezmę nóż muszę w końcu mieć już jakiś dorobek na koncie, by móc z NIM w ogóle rozmawiać...
I love YOU master!!!!
Napisano Ponad rok temu
a tak serio, mysle, ze za duzo ludzi idzie na jakiekolwiek SW zeby byc najlepszym na ulicy, i stad takie odchylenia trenerow- to sie poprostu dobrze sprzedaje. Z tego powodu tyle plakatow: "karate z elementami samoobrony", "aikido i bezpieczenstwo na ulicy", "muai thai, boks i w ogole wszystko" (no, troche przerysowalem) albo (na jednym plakacie taki napis) "fitness, areobik, kravmaga nr tel. 603XXXXXX"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli mowa o dziwnych trenerach to ja spotkałam takiego, który kazał się tytułować WIELKI MISTRZ ONE DAN... Jak o tym usłyszałam to śmiałam się z 15 minut
Napisano Ponad rok temu
Przenoszę do działu karate.
dzieki Sing
powiedzmy ze narazie zostawie bo chociaz temat jest o niczym troche humoru nie zaszkodzi :wink:
Napisano Ponad rok temu
Niby niezła sekcja, ale wieje pewną hmm... specyfiką choćby z tej [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
J trener zaczął im tłumaczyć że przeciwnicy uderzają tylko prawą ręką,i że mają się nastawiać na atak właśnie rzekomą prawą !!
słuszne założenie większość populacji jest praworęczna
No to jeden z uczestników tego śmiechu warte po prostu zapytał się,trenerze a co jeśli przećiwnik jest lewo ręczny
jeśli będzie leworęczny to trzeba uciekać
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Leszek Samitowski i Staszek Gwiżdż
- Ponad rok temu
-
PUCHAR ŚWIATA W KARATE TRADYCYJNYM
- Ponad rok temu
-
MŚ Seido Karate - Nagoja 2007