Skocz do zawartości

Zdjęcie

Gołota - walka o pas ... SPOILER

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
40 odpowiedzi w tym temacie

budo_simon mol
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 135 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Boks

Napisano Ponad rok temu

Re: Gołota - walka o pas ... SPOILER
obys sie nie zesral jak golota dostanie baty ...
  • 0

budo_piotrekde1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 853 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nie dostanie 8)
  • 0

budo_yamatano
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 81 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Karate

Napisano Ponad rok temu

No i nie dostał :) chociaż w 1 rundzie blisko było 8O
  • 0

budo_d.o.m.i.n
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 57 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

Andrew dał rade :D
  • 0

budo_jet
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2606 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ktoś mógłby udostępnić?
  • 0

budo_piotrekde1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 853 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

narazie wywiad z Andrzejem po walce
  • 0

budo_noite
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1593 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

wow, Andrzej wytrzymal 1 runde, bylo naprawde blisko..
Gratulacje za wygrana walke ! :)
  • 0

budo_.:pitman:.
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 984 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

to była niezła walka andrzeja, nie wiem czy nie najlepsza jaka widzialem...pokazal serce do walki, pokazal troche ciekawego boksu, aczkolwiek znów początek był słaby i boje się ze kolejny raz andrzej w jakiejś walce sie na tym przejedzie...przeciwnik w zasadzie poza pierwszą runda nic nie pokazał...szybko opadł z sił i tyle...przeciętniak
  • 0

budo_robertson
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 191 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

to była niezła walka andrzeja, nie wiem czy nie najlepsza jaka widzialem...

To zobacz jego walki z Bowe :)
  • 0

budo_email
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 874 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dokładnie, chciałem to samo napisać :D pomijając bezsensowne faule, Andrzej ma zayebisty potencjał. Lub może miał... szkoda. Ciekawe, z kim o tytuł przyjdzie mu walczyć.
  • 0

budo_filar
  • Użytkownik
  • Pip
  • 13 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dokladnie, Golota mial spory potencjal i chyba akzdy "kumaty" zaluje, ze jego kariera potoczyla sie tak, a nie inaczej... No ale to on sam rozmienil swoj talent na drobne...

czekam na nastepna walke Andrewa :)
  • 0

budo_robertson
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 191 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

czekam na nastepna walke Andrewa :)

Możliwe, że zawalczy w Polsce.
  • 0

budo_email
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 874 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mógłby...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  • 0

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 984 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

z całym szacunkiem ale nie interesują mnie walki w których Andrew prawie wygrał, w których oszukał go przeciwnik, w których oszukał go trener, w których oszukał go sędzia i inne bzdury...to była dobra walka bo była dobra do końca, nareszcie ten jeden jedyny raz andrew pokazał serce do walki, pokazał coś czego brakowało w innych walkach (chocby z Grantem)...
  • 0

budo_robertson
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 191 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

z całym szacunkiem ale nie interesują mnie walki w których Andrew prawie wygrał, w których oszukał go przeciwnik, w których oszukał go trener, w których oszukał go sędzia i inne bzdury...

To pisz konkretniej.

nareszcie ten jeden jedyny raz andrew pokazał serce do walki, pokazał coś czego brakowało w innych walkach (chocby z Grantem)...

Zdaje się, że nie jeden jedyny raz... a walki z Pouhą, Sandersem, Byrdem czy Ruizem a nawet ta trwająca 53 sekundy z Brewsterem się nie liczą?

Ludzie często krytykują Gołote i jego wypadki mimo, iż nie maja pojęcia o przebiegu jego kariery. Pamiętaja jedynie walenie w jajka Bowe i poddanie się w walkach z Grantem i Tysonem.
  • 0

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 984 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

[quote name="budo_Robertson"][quote name="budo_.]z całym szacunkiem ale nie interesują mnie walki w których Andrew prawie wygrał, w których oszukał go przeciwnik, w których oszukał go trener, w których oszukał go sędzia i inne bzdury...[/quote]
To pisz konkretniej.[/quote]
więc tak: nie interesują mnie walki z Bowe gdyż po pierwsze Andrew zachował sie w nich niesportowo a po drugie pierwsza walka zakończyła sie ogólna napierdalanką na ringu (sory ale nie na tym boks polega).
walki w których Adrew prawie wygrał : walka z Grantem, z Bowe
w których oszukał go przeciwnik- walki z Lewisem i Brewsterem- oczywiście to ironia z tym oszukaniem przez przeciwnika
w których oszukał go trener- walka z Grantem gdzie podobno Andrew nie wiedział że wygrywa i dlatego sie poddał, walka z Tysonem gdzie wogóle cały świat był przeciwko Gołocie
walki w których oszukał go sędzia- walki z Tysonem , Ruizem i Byrdem
[quote name="budo_Robertson"][quote name="budo_.]nareszcie ten jeden jedyny raz andrew pokazał serce do walki, pokazał coś czego brakowało w innych walkach (chocby z Grantem)...[/quote]
Zdaje się, że nie jeden jedyny raz... a walki z Pouhą, Sandersem, Byrdem czy Ruizem a nawet ta trwająca 53 sekundy z Brewsterem się nie liczą?
[/quote]
raczysz żartować z ta walka z Brewsterem...gdzie tam było serce do walki? chyba po tym jak zszedł do szatni, oprzytomniał i zdał sobie sprawe z tego ze kolejny raz dał dupy...
co do walki z Ruizem to miał go na dechach i nie potrafił skończyć

[quote name="budo_Robertson"]Ludzie często krytykują Gołote i jego wypadki mimo, iż nie maja pojęcia o przebiegu jego kariery. Pamiętaja jedynie walenie w jajka Bowe i poddanie się w walkach z Grantem i Tysonem.[/quote]
oczywiscie mozna podniecać sie walkami z przecietnymi i dobrymi bokserami, ale skoro Andrew miał byc mistrzem świata i na tego mistrza był kreowany jak zaden inny bokser to wybacz ale oceniam go po tych najważniejszych walkach...a wszystkie te najwazniejsze wdupił...począwszy od walk z Bowe, poprzez rzeźnie w wykonaniu Lewis, poprzez walke wielkiej szansy jaka była walka z Grantem skończywszy na trzech nieudanych pod rząd walkach o mistrzostwo świata - co chyba nie udało sie jak dotąd żadnemu bokserowi (a przynajmniej od dawien dawna nie).
  • 0

budo_robertson
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 191 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jak już to nie pierwsza tylko druga... Ale nie zgadzam się w tej kwestii. Jeśli zawodnicy prowadzą wymiane ciosów to to juz nie jest boks? Tam była technika... były ciosy poparte skretem tułowia, bite w różnych płaszczyznach, na głowe i korpus, niezły timing. To, że często opuszczali garde to wynik zmęczenia, ponieważ tempo było bardzo wysokie. Z resztą spójrz na pierwsze rundy... tam mozna zauważyć wspaniałą pracę nóg, zwody, znakomity lewy prosty, kontry, uniki rotacyjne. Z biegiem czasu walka zamieniła się w wojne na wyniszczenie co nie znaczy, że była to zwykła "napierdalanka".

Walki Alego z Frazierem, czy Haglera z Hearnsem to tez "napierdalanki"? Skoro to takie proste, to dlaczego ich pojedynki przeszły do historii?

[quote">

raczysz żartować z ta walka z Brewsterem...gdzie tam było serce do walki? chyba po tym jak zszedł do szatni, oprzytomniał i zdał sobie sprawe z tego ze kolejny raz dał dupy...
co do walki z Ruizem to miał go na dechach i nie potrafił skończyć

Co do Brewstera... nie wiem czy zauważyłeś, ale Gołota po każdym knockdownie wstawał i chciał walczyc dalej. Próbował się bronić... to że mu nie wyszło delikatnie mówiąc to inna sprawa, a walke przerwał sędzia. Serce do walki okazuje ten, kto sie nie poddaje. Andrzejowi w walce z Brewsterem ambicji nie brakło.
  • 0

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 984 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

chodziło mi o pierwsza walke a napierdalanka na ringu to to wszystko co działo się po ciosie ponizej pasa andrzeja...masa ludzi na ringu i ogólna napierdalanka---powtórze jeszcze raz - nie na tym boks polega...ma walczyc dwóch bokserów a nie bic się masa ludzi...
co do walki z brewsterem to poprostu te ciosy nie były nokautujace i tylko dlatego Andrew wstał...serce do walki to on moze miał po pierwszym knockdownie w walce z Lewisem ale tam poprostu róznica umiejetnosci była zbyt duza...pragne dodac ze nie bez znaczenia jest to iz walka z Brewsterem została zakończona nie przez klasyczny nokaut tylko przez sedziego (3 knockdowny w rundzie)...Andrew w tej walce został "wypunktowany" jak amator...co do walk które przytoczyles to nie odniose sie do tego gdy znie o to mi chodzilo w wypowiedzi wczesniejszej (mam nadzieje ze teraz juz sie rozumiemy).
pozdrawiam
  • 0

budo_tae tad
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2258 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Muay Thai

Napisano Ponad rok temu

Co wy wszystcy z tym Golota??? Jestescie jacys nienormalni, przeciez on ma rekord 39 wygranych, 33 przez KO, i tylko 6 przegranych! O co wam ludzie chodzi? Golota wszedzie jest uwazany za swietnego piesciarza, tylko Polacy na niego pluja...wstyd mi za was
  • 0

budo_skylark1987
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1354 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

Co wy wszystcy z tym Golota??? Jestescie jacys nienormalni, przeciez on ma rekord 39 wygranych, 33 przez KO, i tylko 6 przegranych! O co wam ludzie chodzi? Golota wszedzie jest uwazany za swietnego piesciarza, tylko Polacy na niego pluja...wstyd mi za was

Tae rozumiem twoje oburzenie ! zgadzam się z tobą w 100% ! napewno każdy wie, że to dobry bokser, ale z tego co zauważyłem (rzecz jasna) to został potępiony tak za walke z Tysonem ! Wcześniej wszyscy go uważali, nawet słynny boss Pruszkowa "Pershing", a teraz wszyscy sieją między sobą tzw. Populizm... tyle... szkoda...

GO ANDREW ! ! ! :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024