Gołota - walka o pas ... SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wow, Andrzej wytrzymal 1 runde, bylo naprawde blisko..
Gratulacje za wygrana walke !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To zobacz jego walki z Boweto była niezła walka andrzeja, nie wiem czy nie najlepsza jaka widzialem...
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, chciałem to samo napisać pomijając bezsensowne faule, Andrzej ma zayebisty potencjał. Lub może miał... szkoda. Ciekawe, z kim o tytuł przyjdzie mu walczyć.To zobacz jego walki z Boweto była niezła walka andrzeja, nie wiem czy nie najlepsza jaka widzialem...
Napisano Ponad rok temu
czekam na nastepna walke Andrewa
Napisano Ponad rok temu
Możliwe, że zawalczy w Polsce.czekam na nastepna walke Andrewa
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
z całym szacunkiem ale nie interesują mnie walki w których Andrew prawie wygrał, w których oszukał go przeciwnik, w których oszukał go trener, w których oszukał go sędzia i inne bzdury...to była dobra walka bo była dobra do końca, nareszcie ten jeden jedyny raz andrew pokazał serce do walki, pokazał coś czego brakowało w innych walkach (chocby z Grantem)...To zobacz jego walki z Boweto była niezła walka andrzeja, nie wiem czy nie najlepsza jaka widzialem...
Napisano Ponad rok temu
To pisz konkretniej.z całym szacunkiem ale nie interesują mnie walki w których Andrew prawie wygrał, w których oszukał go przeciwnik, w których oszukał go trener, w których oszukał go sędzia i inne bzdury...
Zdaje się, że nie jeden jedyny raz... a walki z Pouhą, Sandersem, Byrdem czy Ruizem a nawet ta trwająca 53 sekundy z Brewsterem się nie liczą?nareszcie ten jeden jedyny raz andrew pokazał serce do walki, pokazał coś czego brakowało w innych walkach (chocby z Grantem)...
Ludzie często krytykują Gołote i jego wypadki mimo, iż nie maja pojęcia o przebiegu jego kariery. Pamiętaja jedynie walenie w jajka Bowe i poddanie się w walkach z Grantem i Tysonem.
Napisano Ponad rok temu
To pisz konkretniej.[/quote]
więc tak: nie interesują mnie walki z Bowe gdyż po pierwsze Andrew zachował sie w nich niesportowo a po drugie pierwsza walka zakończyła sie ogólna napierdalanką na ringu (sory ale nie na tym boks polega).
walki w których Adrew prawie wygrał : walka z Grantem, z Bowe
w których oszukał go przeciwnik- walki z Lewisem i Brewsterem- oczywiście to ironia z tym oszukaniem przez przeciwnika
w których oszukał go trener- walka z Grantem gdzie podobno Andrew nie wiedział że wygrywa i dlatego sie poddał, walka z Tysonem gdzie wogóle cały świat był przeciwko Gołocie
walki w których oszukał go sędzia- walki z Tysonem , Ruizem i Byrdem
[quote name="budo_Robertson"][quote name="budo_.]nareszcie ten jeden jedyny raz andrew pokazał serce do walki, pokazał coś czego brakowało w innych walkach (chocby z Grantem)...[/quote]
Zdaje się, że nie jeden jedyny raz... a walki z Pouhą, Sandersem, Byrdem czy Ruizem a nawet ta trwająca 53 sekundy z Brewsterem się nie liczą?
[/quote]
raczysz żartować z ta walka z Brewsterem...gdzie tam było serce do walki? chyba po tym jak zszedł do szatni, oprzytomniał i zdał sobie sprawe z tego ze kolejny raz dał dupy...
co do walki z Ruizem to miał go na dechach i nie potrafił skończyć
[quote name="budo_Robertson"]Ludzie często krytykują Gołote i jego wypadki mimo, iż nie maja pojęcia o przebiegu jego kariery. Pamiętaja jedynie walenie w jajka Bowe i poddanie się w walkach z Grantem i Tysonem.[/quote]
oczywiscie mozna podniecać sie walkami z przecietnymi i dobrymi bokserami, ale skoro Andrew miał byc mistrzem świata i na tego mistrza był kreowany jak zaden inny bokser to wybacz ale oceniam go po tych najważniejszych walkach...a wszystkie te najwazniejsze wdupił...począwszy od walk z Bowe, poprzez rzeźnie w wykonaniu Lewis, poprzez walke wielkiej szansy jaka była walka z Grantem skończywszy na trzech nieudanych pod rząd walkach o mistrzostwo świata - co chyba nie udało sie jak dotąd żadnemu bokserowi (a przynajmniej od dawien dawna nie).
Napisano Ponad rok temu
Walki Alego z Frazierem, czy Haglera z Hearnsem to tez "napierdalanki"? Skoro to takie proste, to dlaczego ich pojedynki przeszły do historii?
[quote">
raczysz żartować z ta walka z Brewsterem...gdzie tam było serce do walki? chyba po tym jak zszedł do szatni, oprzytomniał i zdał sobie sprawe z tego ze kolejny raz dał dupy...
co do walki z Ruizem to miał go na dechach i nie potrafił skończyć
Napisano Ponad rok temu
co do walki z brewsterem to poprostu te ciosy nie były nokautujace i tylko dlatego Andrew wstał...serce do walki to on moze miał po pierwszym knockdownie w walce z Lewisem ale tam poprostu róznica umiejetnosci była zbyt duza...pragne dodac ze nie bez znaczenia jest to iz walka z Brewsterem została zakończona nie przez klasyczny nokaut tylko przez sedziego (3 knockdowny w rundzie)...Andrew w tej walce został "wypunktowany" jak amator...co do walk które przytoczyles to nie odniose sie do tego gdy znie o to mi chodzilo w wypowiedzi wczesniejszej (mam nadzieje ze teraz juz sie rozumiemy).
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co wy wszystcy z tym Golota??? Jestescie jacys nienormalni, przeciez on ma rekord 39 wygranych, 33 przez KO, i tylko 6 przegranych! O co wam ludzie chodzi? Golota wszedzie jest uwazany za swietnego piesciarza, tylko Polacy na niego pluja...wstyd mi za was
Tae rozumiem twoje oburzenie ! zgadzam się z tobą w 100% ! napewno każdy wie, że to dobry bokser, ale z tego co zauważyłem (rzecz jasna) to został potępiony tak za walke z Tysonem ! Wcześniej wszyscy go uważali, nawet słynny boss Pruszkowa "Pershing", a teraz wszyscy sieją między sobą tzw. Populizm... tyle... szkoda...
GO ANDREW ! ! !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tomek Kuchar - Rajdowy Vicemistrz Polski o kick-boxingu ...
- Ponad rok temu
-
Thai kickboxing a Muay Thai
- Ponad rok temu
-
Trener boksu / thai-boksu - Łódź
- Ponad rok temu
-
muay thai sosnowiec
- Ponad rok temu
-
KB początkujący - kilka pytan
- Ponad rok temu
-
KB lub boks w Nowym Targu?
- Ponad rok temu
-
Kickboxer Łukasz Rambalski w "The Contender Asia".
- Ponad rok temu
-
technika bokserska - pytanie
- Ponad rok temu
-
Jakie odzywki warto spozywac trenujac KB?
- Ponad rok temu
-
Red Tiger Wawa
- Ponad rok temu