Gołota - walka o pas ... SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
wow, Andrzej wytrzymal 1 runde, bylo naprawde blisko..
Gratulacje za wygrana walke !

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To zobacz jego walki z Boweto była niezła walka andrzeja, nie wiem czy nie najlepsza jaka widzialem...

Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, chciałem to samo napisaćTo zobacz jego walki z Boweto była niezła walka andrzeja, nie wiem czy nie najlepsza jaka widzialem...
![]()

Napisano Ponad rok temu
czekam na nastepna walke Andrewa

Napisano Ponad rok temu
Możliwe, że zawalczy w Polsce.czekam na nastepna walke Andrewa
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
z całym szacunkiem ale nie interesują mnie walki w których Andrew prawie wygrał, w których oszukał go przeciwnik, w których oszukał go trener, w których oszukał go sędzia i inne bzdury...to była dobra walka bo była dobra do końca, nareszcie ten jeden jedyny raz andrew pokazał serce do walki, pokazał coś czego brakowało w innych walkach (chocby z Grantem)...To zobacz jego walki z Boweto była niezła walka andrzeja, nie wiem czy nie najlepsza jaka widzialem...
![]()
Napisano Ponad rok temu
To pisz konkretniej.z całym szacunkiem ale nie interesują mnie walki w których Andrew prawie wygrał, w których oszukał go przeciwnik, w których oszukał go trener, w których oszukał go sędzia i inne bzdury...
Zdaje się, że nie jeden jedyny raz... a walki z Pouhą, Sandersem, Byrdem czy Ruizem a nawet ta trwająca 53 sekundy z Brewsterem się nie liczą?nareszcie ten jeden jedyny raz andrew pokazał serce do walki, pokazał coś czego brakowało w innych walkach (chocby z Grantem)...
Ludzie często krytykują Gołote i jego wypadki mimo, iż nie maja pojęcia o przebiegu jego kariery. Pamiętaja jedynie walenie w jajka Bowe i poddanie się w walkach z Grantem i Tysonem.
Napisano Ponad rok temu
To pisz konkretniej.[/quote]
więc tak: nie interesują mnie walki z Bowe gdyż po pierwsze Andrew zachował sie w nich niesportowo a po drugie pierwsza walka zakończyła sie ogólna napierdalanką na ringu (sory ale nie na tym boks polega).
walki w których Adrew prawie wygrał : walka z Grantem, z Bowe
w których oszukał go przeciwnik- walki z Lewisem i Brewsterem- oczywiście to ironia z tym oszukaniem przez przeciwnika
w których oszukał go trener- walka z Grantem gdzie podobno Andrew nie wiedział że wygrywa i dlatego sie poddał, walka z Tysonem gdzie wogóle cały świat był przeciwko Gołocie
walki w których oszukał go sędzia- walki z Tysonem , Ruizem i Byrdem
[quote name="budo_Robertson"][quote name="budo_.]nareszcie ten jeden jedyny raz andrew pokazał serce do walki, pokazał coś czego brakowało w innych walkach (chocby z Grantem)...[/quote]
Zdaje się, że nie jeden jedyny raz... a walki z Pouhą, Sandersem, Byrdem czy Ruizem a nawet ta trwająca 53 sekundy z Brewsterem się nie liczą?
[/quote]
raczysz żartować z ta walka z Brewsterem...gdzie tam było serce do walki? chyba po tym jak zszedł do szatni, oprzytomniał i zdał sobie sprawe z tego ze kolejny raz dał dupy...
co do walki z Ruizem to miał go na dechach i nie potrafił skończyć
[quote name="budo_Robertson"]Ludzie często krytykują Gołote i jego wypadki mimo, iż nie maja pojęcia o przebiegu jego kariery. Pamiętaja jedynie walenie w jajka Bowe i poddanie się w walkach z Grantem i Tysonem.[/quote]
oczywiscie mozna podniecać sie walkami z przecietnymi i dobrymi bokserami, ale skoro Andrew miał byc mistrzem świata i na tego mistrza był kreowany jak zaden inny bokser to wybacz ale oceniam go po tych najważniejszych walkach...a wszystkie te najwazniejsze wdupił...począwszy od walk z Bowe, poprzez rzeźnie w wykonaniu Lewis, poprzez walke wielkiej szansy jaka była walka z Grantem skończywszy na trzech nieudanych pod rząd walkach o mistrzostwo świata - co chyba nie udało sie jak dotąd żadnemu bokserowi (a przynajmniej od dawien dawna nie).
Napisano Ponad rok temu
Walki Alego z Frazierem, czy Haglera z Hearnsem to tez "napierdalanki"? Skoro to takie proste, to dlaczego ich pojedynki przeszły do historii?
[quote">
raczysz żartować z ta walka z Brewsterem...gdzie tam było serce do walki? chyba po tym jak zszedł do szatni, oprzytomniał i zdał sobie sprawe z tego ze kolejny raz dał dupy...
co do walki z Ruizem to miał go na dechach i nie potrafił skończyć
Napisano Ponad rok temu
co do walki z brewsterem to poprostu te ciosy nie były nokautujace i tylko dlatego Andrew wstał...serce do walki to on moze miał po pierwszym knockdownie w walce z Lewisem ale tam poprostu róznica umiejetnosci była zbyt duza...pragne dodac ze nie bez znaczenia jest to iz walka z Brewsterem została zakończona nie przez klasyczny nokaut tylko przez sedziego (3 knockdowny w rundzie)...Andrew w tej walce został "wypunktowany" jak amator...co do walk które przytoczyles to nie odniose sie do tego gdy znie o to mi chodzilo w wypowiedzi wczesniejszej (mam nadzieje ze teraz juz sie rozumiemy).
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co wy wszystcy z tym Golota??? Jestescie jacys nienormalni, przeciez on ma rekord 39 wygranych, 33 przez KO, i tylko 6 przegranych! O co wam ludzie chodzi? Golota wszedzie jest uwazany za swietnego piesciarza, tylko Polacy na niego pluja...wstyd mi za was
Tae rozumiem twoje oburzenie ! zgadzam się z tobą w 100% ! napewno każdy wie, że to dobry bokser, ale z tego co zauważyłem (rzecz jasna) to został potępiony tak za walke z Tysonem ! Wcześniej wszyscy go uważali, nawet słynny boss Pruszkowa "Pershing", a teraz wszyscy sieją między sobą tzw. Populizm... tyle... szkoda...
GO ANDREW ! ! !

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Tomek Kuchar - Rajdowy Vicemistrz Polski o kick-boxingu ...
- Ponad rok temu
-
Thai kickboxing a Muay Thai
- Ponad rok temu
-
Trener boksu / thai-boksu - Łódź
- Ponad rok temu
-
muay thai sosnowiec
- Ponad rok temu
-
KB początkujący - kilka pytan
- Ponad rok temu
-
KB lub boks w Nowym Targu?
- Ponad rok temu
-
Kickboxer Łukasz Rambalski w "The Contender Asia".
- Ponad rok temu
-
technika bokserska - pytanie
- Ponad rok temu
-
Jakie odzywki warto spozywac trenujac KB?
- Ponad rok temu
-
Red Tiger Wawa
- Ponad rok temu