Zmiany..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zmiany dotyczą takich szczegółów, jak układy rąk w przygotowaniach, sposób ich trzymania przy kopnięciach, ściśle określona (i wymagana) wysokość kopnięć, tempo technik. Mnie się osobiście nie podobają i wróciłem do uczenia dzieci układów ITF, ale co kto lubi.
Polecić mogę także wydane ostatnio DVD mistrza Kytu Dang z układami (50 euro zestaw) lub program TKD3D (w granicach 100 $ za zestaw poomsae + kyorugi), rzeczywiście znakomity przykład tego, co można osiągnąć tworząc materiał szkoleniowy na peceta nie tylko jako zestaw filmików, czyli to samo co wcześniej na VHS czy DVD. Oglądałem ten produkt w wakacje i koparka mi opadła... Zarówno DVD mistrza Kytu, jak i TKD3D można zamówić z Polski.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie osobiście takie zmiany denerwują, bo po kiego grzyba to komu, tylko się chaos wprowadza, i potem nikt nie wie jak co się robi (w Korei to pewnie wszystko wiedzą :roll: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Koledzy i koleżanki. Uczcie się raczej form z ITF, bo nie wiem czy wam trenerzy mówili, że za jakiś czas czeka Was "zjednoczenie" (czyt. wchłonięcie).
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Masa i wzrost
- Ponad rok temu
-
Pytania
- Ponad rok temu
-
Relacja z pobytu w Korei Południowej