Trener boksu / thai-boksu - Łódź
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przyjdź do Nas do Sirocco mamy najlepszego trenera boksu w Łodzi,były olimpijczyk Roman Rożek ok 50 lat doswiadczenia,były trener Widzewa.Nadal nieziemsko sprawny i posiadający nieoceniana wiedze sportową z zakresu boksu.Prowadzi zajecia także indywidualne ,cena bardzo przystepna.Zapraszam do siedziby klubu na Jaracza 40 w dni kiedy ma treningi po,czw,srod od 16.00 .Pozdrawiam
A czy moglbym poprosic o jakies szczgoly apropo indywidualnych zajec na maila. Niestety nie mam czasu na jeszcze jedna sekcje poniewaz mam juz swoje treningi a do tego prace i studia.
Napisano Ponad rok temu
ps zadzwoń do trenera i dowiedz się szczegółów jak nie masz czasu tam iść
Napisano Ponad rok temu
http://www.gracie-barra.pl/ masz lekcje boksu za 30pln/godz
ps zadzwoń do trenera i dowiedz się szczegółów jak nie masz czasu tam iść
Juz wczesniej znalazlem to ogloszenie, ale komorka milczy. B. dziekuje jednak za dobre checi i pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a podrzucilby privem albo mailem jakies detale np numer komorki? bylbym b. wdziecznyZ mojej strony mógłbym polecić mojego trenera G.Chałubińskiego, z racji znakomitego przygotowania technicznego i przede wszystkim podejścia pedagogicznego do trenującego. Wiadomo, że zawsze kiedy ktoś oczekuje treningów indywidulanych, to pragnłąby poznać swojego przyszłego trenera, bo jednak potrzebna jest pewnego rodzaj więź. Dlatego jeśli byś chciał fajnego trenera z doświadczeniem, to zajrzyj na krokusową do sekcji Shidokan. :-) Pozdrawiam,
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
muay thai sosnowiec
- Ponad rok temu
-
KB początkujący - kilka pytan
- Ponad rok temu
-
KB lub boks w Nowym Targu?
- Ponad rok temu
-
Kickboxer Łukasz Rambalski w "The Contender Asia".
- Ponad rok temu
-
technika bokserska - pytanie
- Ponad rok temu
-
Jakie odzywki warto spozywac trenujac KB?
- Ponad rok temu
-
Red Tiger Wawa
- Ponad rok temu
-
Gala Zawodowego MuayThai - mecz Polska vs Holandia..........
- Ponad rok temu
-
Boks - Jelenia Góra
- Ponad rok temu
-
K.S.Piaseczno - sekcja Ursynów, nowy nabór!
- Ponad rok temu