![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] <-- wersja online, Ci co są z Łodzi mogą sabie kupić w kiosku, oprawić w ramkę i powiesić na ścianie.. :wink: (ewentualnie wrzucić skany)
![Dołączona grafika](http://www.express.lodz.pl/images/fp_arts/baba_ok_copy.jpg)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmmm po przegranej przez niesprawiedliwą dyskwalifikację i nie demolowanie ale "o mało" demolowanie? (czyli powstrzymana/skontrolowana chęć)albo demolowanie szatni po przegranej?
Napisano Ponad rok temu
mowiac o tym ze kobieta nie powinna walczyc w takiej formule myslalem o jej psychice a nie tym jak wyglada (choc swoja droga - profesjonalny pelnokontaktowy sport walki pozostawia trwale slady fizyczne (od prozaicznego rozrostu miesni i nie-kobiecego wygladu, po bardziej urazowe rzeczy jak zlamany, splaszczony nos, czy kalafiory na uszach..))
natomiast chodzi mi o psychike - nie dosc agresji w naszym spoleczenstwie zeby jeszcze dodatkowo nakrecac kobiety tak aby "zabijaly wzrokiem" czy "chcialy komus dokopac za wszelka cene"? czy uwazacie ze zachowanie takie ze gryziesz kogos zebami w udo bo nie mozesz z kims wygrac jest normalne? albo demolowanie szatni po przegranej? dla mnie nawet w wydaniu faceta jest to chore.. bo to sport a nie walka na ulicy na smierc i zycie.. i jak ktos sie tak zachowuje to znaczy ze tego nie rozumie i znaczy ze jednak moze nie do konca jest z nim OK..
Napisano Ponad rok temu
Nie rozumiem, tobie chodzi o nakręcanie przez kolejny lipny artykuł? Bo jeśli nie to nie rozumiem. Jak to "zabijały wzrokiem"? Np. tak jak Fedor? Albo Sakurai, o którym Frank Trigg(który z nim walczył) powiedział, że w życiu prywatnym jest naprawdę zabawnym gościem i bardzo w porządku człowiekiem ale na ringu jest bezwzględny?natomiast chodzi mi o psychike - nie dosc agresji w naszym spoleczenstwie zeby jeszcze dodatkowo nakrecac kobiety tak aby "zabijaly wzrokiem" czy "chcialy komus dokopac za wszelka cene"?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie.Tak jak wspomniałem, niektórzy 100 lat temu bardzo się oburzali, gdy widzieli kobietę w spodniach. Czasy sie zmieniają.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mało tego, będzie dzisiaj walczyćMadziu będe twoim szczerym, i oddanym kibicem
że się nam trafiła zawodniczka z Łodzi ! Gratulacje !!!!!!!! Jesteś najleprza !!!!! motto też niczego sobie !!!! :wink:
SoS:
Na zdjęciach widze hmmm... jeśli się nie mylę Gine Carano ! dobra jest !hyhy...
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu