problem z kolanem - co to może być?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z kolanami to od razu do lekarza się idzie a nie że przejdzie, bo na pewno nie przejdzie a tylko może doprowadzić do pogłębiania się urazu
a co do pytania co to może być, to może to mogą to być np. uszkodzone łąkotki, może coś być z więzadłami, z ciałem Hoffy, i jeszcze parę innych rzeczy, których nie da się zdiagnozować poprzez forum
ja bym ci radził natychmiast przerwać treningi (trochę już na to późno, ale lepiej późno niż wcale) i jak najszybciej do lekarza bo nieleczona kontuzja może doprowadzić do tego że za parę lat kolano w ogóle odmówi posłuszeństwa
jak będziesz czekać na wizytę u lekarza to idź zrobić USG tego kolana co na pewno ułatwi poprawne zdiagnozowanie no i zaoszczędzisz trochę czasu, bo lekarz na pewno zaleci wykonanie RTG lub USG
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A boli całe czy z którejś strony mocniej ?ból jest tylko wtedy jak mam nogę wyprostowaną np. opartą o coś, albo zgiętą i stopą na coś naciskam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z lewej strony boli.
Może być któraś z łąkotek przymiażdżona [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
, ale głowy nie dam a poza tym tak jak zapytał who85 noga się nie ugięła ? Ew. nie poczułeś takiego lekkiego "pyknięcia" w kolanie ?
Tu możemy sobie pogdybać ale ortopeda i to biegusiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napisz w którym miejscu cię boli. Co do wizyty u lekarza niekoniecznie musi skończyć się gipsem to już zależy od tego co tam sobie uszkodziłeś no i od "jakości" lekarza.
juz lepiej niech nic nie pisze tylko idzie do lekarza
Napisano Ponad rok temu
jeżeli tak to możesz mieć wodę w kolanie, ale i tak najbardziej mi pasują łąkotki
a po za tym nie rób jaj że we wrześniu to załatwisz, bo naprawdę nogę możesz doprowadzić do takiego stanu że do końca życia będziesz o kulach chodził
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
cykl treningowy przed obozem
- Ponad rok temu
-
ból goleni??
- Ponad rok temu
-
Podłamany...
- Ponad rok temu
-
Amino 1500 [dawkowanie]
- Ponad rok temu
-
silownia, trening na 2 dni.
- Ponad rok temu
-
Drobne skurcze pod skórą...
- Ponad rok temu
-
Ksiazka
- Ponad rok temu
-
aerobiczna 6tka weidera ? da rade jakos przyspieszyc?
- Ponad rok temu
-
Czekolada
- Ponad rok temu
-
jak pływać żabką na plecach?
- Ponad rok temu