Podłamany...
Napisano Ponad rok temu
Pewnego razu cwiczylem sobie na drazku i wszysko bylo w porzadku. Jednak kiedy obudzilem sie rano poczulem bol w barkach. Po kilku kuracjach naproxenem bol nie minal i wybralem sie do lekarza. Okazalo sie ze mam zapalenie torebek stawowych
Czy ktos z Was mial taka kontuzje i wie jak ja leczyc? Czy jest ona juz trwala czy da rade ja wyleczyc? Strasznie mi to przeszkadza w zyciu codziennym nie mowiac o treningach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jest strasznie uciazliwe nawet nie w treningach, bo o nich nie ma mowy. ale w zyciu codziennym i to bardzo.
Zrozum mnie...
Napisano Ponad rok temu
Miałem z tym nieprzyjemności, ale samo przeszło. Ja tradycyjnie nie chodzę do lekarza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem sam miałem jakiś czas temu problem z nadgarstkiem(i ofcorz założyłem temat ) i człek chce wiedzieć co i jak w jaki sposób i kiedy na trening ale ja się tego dowiedziałem od lekarza sportowego.Zrozum mnie...
Napisano Ponad rok temu
I chu* ni do pracy ni do niczego......ehhhhhh...........
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A do kogo to pytanie? Jesli do mnie to 20kg, ale wtedy to bylo 10.Jakie obciążenia przy tym drążku?
Napisano Ponad rok temu
Dzieki.
Zycze zdrowia.
Napisano Ponad rok temu
Skoro nie przeszło po wizycie u lekarza to przejdź sie ponownie i poproś by Ci coś dał na to, może jakies antybiotyki - skierował na inne badania [wątpie by w Twoim wieku czynnik OB był podwyższony ale cóz, u młodych też zdarza się reumatoidalne zaplecze chorobotwórcze]... zapalenie stawów nie musi i w większości przypadków nie jest wywoływane tylko i wyłącznie przeciążeniem ale np. przechłodzeniem części stawowych lub\i typowym wirusowym czynnikiem ...
Polecam Arcalen, Cefalgin lub ABC [bez recepty obydwa]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przejde sie jeszcze raz do lekarza. Dzieki za wszystkie odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poszukam jakiegos dobrego lekarza albo cudotworcy
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
byc moze to jest powod Twoich problemow z barkami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2. nie przemęczaj barku
3. rozruszaj go prostymi ćwiczeniami na początek
4. idź do lekarza jak boli tak długo
Ja miałem nie raz problemy z barkiem ale przez innego rodzaju ćwiczenia, ale nauczyłem się je wykonywać prawidłowo i mam spokój. Fakt, że co jakiś czas dokucza ale potem przechodzi.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Amino 1500 [dawkowanie]
- Ponad rok temu
-
silownia, trening na 2 dni.
- Ponad rok temu
-
Drobne skurcze pod skórą...
- Ponad rok temu
-
Ksiazka
- Ponad rok temu
-
aerobiczna 6tka weidera ? da rade jakos przyspieszyc?
- Ponad rok temu
-
Czekolada
- Ponad rok temu
-
jak pływać żabką na plecach?
- Ponad rok temu
-
przyzady do treningu w domu??
- Ponad rok temu
-
figura w 12 tyg - filmik