po stazu Lesneven 2007..
Napisano Ponad rok temu
a zapraszam do wspolnego wyjazdu..to jasne.... w razie cos namiary do mnie sa znane i widoczne w profilu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jest cały rok na uzbieranie kasy żeby na staż było. coraz bardziej się nad tym zastanawiam. jestem z Myśliborza więc dojazd do Szczecina i heja.
Staż trwa równy tydzień
Napisano Ponad rok temu
staz trwa od niedzieli rano...a konczy sie w niedziele po tygodniu..do poludnia...(znaczy po sesji porannej)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ewentualnie mnie popraw i skoryguj czego jeszcze nie wziąłem pod uwagę.
Napisano Ponad rok temu
pozdro..
Napisano Ponad rok temu
zaraz, zaraz... czy ty Przemku sugerujesz, ze kilku FACETOW ma spac w tym samym namiocie????? 8O 8O 8O a to cie nie znalem z tej strony....to zalezy w ile osob jechac i spac w namiocie i ile i za ile jesc i chlac... :wink: .. ale mysle ze mozna spoko sie zamknac w kwocie ok 300-400 euro..
pozdro..
s(spiacy w namiocie wylacznie z plcia przeciwna)
Napisano Ponad rok temu
zaraz, zaraz... czy ty Przemku sugerujesz, ze kilku FACETOW ma spac w tym samym namiocie????? 8O 8O 8O a to cie nie znalem z tej strony....to zalezy w ile osob jechac i spac w namiocie i ile i za ile jesc i chlac... :wink: .. ale mysle ze mozna spoko sie zamknac w kwocie ok 300-400 euro..
pozdro..
s(spiacy w namiocie wylacznie z plcia przeciwna)
napisalem "osob" a nie facetow... to znaczy oczywiscie ze pakuje sie 4 kobitki do auta (ja 5 jade) i w 2 osobowym namiocie miescimy sie swobodnie ze wszystkimi czterema bialoglowami (co by byla pelna jasnosc)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bardzo bym chciała pojechać w przyszłym roku. namawiam ekipkę od nas z dojo ale jeśli mi się nie uda, to się do was, Przemku, podczepię ;P
Napisano Ponad rok temu
200euro->staz
100 euro->dojazd
50 euro->pole namiotowe+ubezpieczenie
50 lub wiecej wyzywienie (winko ok 2 euro )
razem ok 400 euro (lub wiecej jak sie wiecej je lub pije
zapraszam wszystkich chetnych do wspolnego wyjazdu..
Napisano Ponad rok temu
a na zachete pare fotek z zeszlego roku 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
na tej fotce sensei Suga ktory prowadzi w Lesneven jo i bokken pokazuje..a klintka ktora malo sie nie przewroci o swoje jo faktycznie ma ..hmmmm dziwaczna mine zblazowana.. :?
wlasnie wrocilem ze stazu.....pojechalismy z klubu ekipa....byl to baaardzo udany staz...plotki o rzekomych 1000 ludzi byly mooocno przesadzone-nie bylo nawet polowy... na niektorych treningach setki czy dwoch setek cwiczacych mozna bylo sie doliczyc....(co prawda jednynie na oko-nie ma tam za bardzo czasu zeby wdawac sie w liczenie...).a w Lesneven mozna sobie najwiecej i najbardziej intensywnie pocwiczyc (wiem co mowie bo w tym roku byl to moj 11 staz w Lesneven...) bo sa 4 treningi dziennie..i do tego jak ktos chce to moze dodatkowo iaido pocwiczyc...
na temat pozostalych stazy nie bede sie na razie wypowiadac (chociaz bylem i mam okreslone zdanie na ten temat..)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
sankyo, yonkyo- pytanie
- Ponad rok temu
-
Trening Aikido....
- Ponad rok temu
-
Wakacyjny Staż Aikido i Aikitaiso' 2007
- Ponad rok temu
-
Staz z Chiba sensei w Burlington(Vermont)
- Ponad rok temu
-
Przemyslenia Dorgan'a
- Ponad rok temu
-
czy ćwiczycie tylko aikido......
- Ponad rok temu
-
Pozdrowienia z New York Aikikai
- Ponad rok temu
-
Kamiza...