Skocz do zawartości

Zdjęcie

1 vs 5

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
110 odpowiedzi w tym temacie

budo_khunag
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2091 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Kyokushin

Napisano Ponad rok temu

Re: 1 vs 5

I sie Khunag nie przypierdalaj do wszystkiego co napisze. Lepiej się zajmij kung fu/wu shu czy jak to się tam nazywa...

Jeszcze tupnij.
  • 0

budo_sulsa
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 186 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

może dodajmy kilkunastoletnie doświadczenie w aikido to będzie ciekawiej :)

Wtedy wystarczy ze przestaniesz sie poruszac, akidoka cwiczy tylko podkladanie sie w biegu, wiec po takiej akcji zgupieje i odwiaza go do najbliszszego szpitala na obserwacje :)
  • 0

budo_jjmaster
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 133 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

Jeszcze tupnij.

hahaha, "śmieszne". Jesteś "niesamowity" :? :?
  • 0

budo_wodnik szuwarek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1113 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

Jeśli go otoczą, to już w ogóle nie ma o czym dyskutować :-)

Ale koleś (wodnik szuwarek) utrzymuje ze zawodowiec nigdy nie będzie zmuszony walczyś z kilkoma bo: na pewno ucieknie,napewno go nie zaatakuja itp. :lol: :lol:

Pozdro.

przykro mi ale raczej nie jesteśmy "kolesiami"..to po pierwsze..
a po drugie nie zakładam, ze coś takiego jak walka samotnego zawodnika jj z piecioma łepkami jest niemożliwa.. tylko jej przebiegu nie da się po prostu przeanalizować w pełni i założyć, że megawymiatacz jest w stanie oklepać ich lub nie.. będzie dążył do ominięcia tej niekorzystnej walki.. a jeśli się nie da to wyjdzie z niej bez szwanku jeśli bedzie walcył naraz góra dwoma gośćmi naraz, a reszta będzie tylko gadać..bo pięciu..ech szkoda gadać..
Stary przeanalizuj to na chłodno... ja nie mam takich doświadczeń...przed kilkoma napastnikami broniłem sie tylko dwa razy... raz było ich aż dwóch ale po alkoholu i .. po prostu pomogłem im się wywrócić i odszedłem drugi raz było ich aż trzech i zdecydowałem się błyskawicznie oddalić...
reasumując taka walka nie trwałaby długo jeśli ząłożymy , że ta piatka jest w pełni sprawna i zdeterminowana by nas oklepać i współdziała ze sobą...ot tyle w temacie Towarzyszu...
  • 0

budo_khunag
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2091 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ząłożymy , że ta piatka jest w pełni sprawna i zdeterminowana by nas oklepać i współdziała ze sobą...

Wtedy to tylko Fedor.
  • 0

budo_wodnik szuwarek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1113 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

ząłożymy , że ta piatka jest w pełni sprawna i zdeterminowana by nas oklepać i współdziała ze sobą...

Wtedy to tylko Fedor.

a jeśli tych pięciu będzie miało na bluzach naszywki Chute Boxe lub Brazilian Top Team :?: :!: :wink:
  • 0

budo_khunag
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2091 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dołączona grafika
  • 0

budo_nagababa
  • Użytkownik
  • Pip
  • 31 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Sportowcy trenujący kontaktowe Sztuki Walki wyczynowo, takie jak Boks, Judo, Zapasy, Ju-jutsu, Kick Boxing itp poradzili by sobie zpewnością z pięcioma amatorami. Zazwyczaj dla amatora walka się konczy po zainkasowaniu czystego ciosu bądź rzutu. W czym zawodowcy sie specjalizują w przeciwieństwie do amatorów którzy trenują rekracyjnie są słabsi fizycznie i technicznie to już całkiem.
  • 0

budo_khunag
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2091 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

tak, oczywiście :roll:
  • 0

budo_matkd
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 625 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

moj znajomy po zawodach w karate kyoku które wygrał , w drodze do domu wieczorem zebrał łomot od 4 ...:P a co dopiero by bylo jakby bylo ich wiecej
  • 0

budo_caboco
  • Użytkownik
  • Pip
  • 43 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Sportowcy trenujący kontaktowe Sztuki Walki wyczynowo, takie jak Boks, Judo, Zapasy, Ju-jutsu, Kick Boxing itp poradzili by sobie zpewnością z pięcioma amatorami. Zazwyczaj dla amatora walka się konczy po zainkasowaniu czystego ciosu bądź rzutu. W czym zawodowcy sie specjalizują w przeciwieństwie do amatorów którzy trenują rekracyjnie są słabsi fizycznie i technicznie to już całkiem.

lol :D a widziales takiego "slabego amatora" ktorego jedynym zajeciem jest chodzic na silownie i klepac ludzi na ulicy? ja mam takich sasiadow lol :D my nie mowimy o bujce w piaskownicy :D ehheheh czy gimnazjum....

totalnie abstrakcyjna sytuacja: jakas panna sie w knajpie do ciebie usmiecha ty do niej... a tu nagle jakis pajac z 4 kolegami ktorzy cie otaczaja mowi: "to moja dziewczyna ch***! masz wpier***" i przystepuje do dzialania :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024