fma-łódź
Napisano Ponad rok temu
mam pytanko do forumowiczów.
Zamierzam poważniej zająć się fma,ale moja wiedza nt.istniejących w łodzi klubów zawężona jest do JKD/MMA Wojtka A. i SANDO(którego nie znam).
Miałbym prośbę do ludzi bardziej zorientowanych o informację jak w Łodzi temat fma wygląda(czy ktoś gdzieś dojeżdza?)
pozdr.
Paweł
Napisano Ponad rok temu
Nt. namiarów, które podałeś nie wypowiadam się. Jeśli chcesz bym coś osobiście doadał od siebie napisz : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Co prawda nie jestem z Łodzi ale już nie tak daleko coś działalismy
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli poważnie chcesz się zająć treningiem filipińskich SW to zapraszam Cię na treningi do Zgierza. Sekcja działa tutaj 4 rok, trenujemy pod pilnym okiem Wojtka Leszczyńskiego (powinneś znać ) treningi są dwa razy w tygodniu we wtorki i czwartki o godz. 18 do 19.30 choć zawsze rozpoczynają się o 17.20:P wspólną grą w gry zespołowe. Narazie mamy przerwę wakacyjna, tak zwaną regeneracje, ale ok 15/19 września powinniśmy startować od nowa. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej na temat treningów, jak wyglądają itp. napisz na gg 3055512 ogólnie jesteśmy zwartą grupą, praktycznie ze stałym składem, atmosfera jest miła i nieźle jest:) pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A stick fighting to tylko jeden z wielu elementów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Filipiny 2007 - Modern Arnis KOMBATAN -zdjecia
- Ponad rok temu
-
Do Kenjiro
- Ponad rok temu
-
World Championships Cacoy Doce Pares -JAKARTA 2007
- Ponad rok temu
-
Druga Runda Turnieju Estokada - Sparingi
- Ponad rok temu
-
Hay, przyjaciele FMA - chcecie materiał oglądaniowy?
- Ponad rok temu
-
Palcat, szabla i łuk I Runda Mistrzostw Polski Estokada
- Ponad rok temu
-
Doce Pares Eskrima - Londyn
- Ponad rok temu
-
PAUL VUNAK - DUMOG, TRAPPING I INNE
- Ponad rok temu
-
Dos Cortes - Kraków