Zwiastun Wojownik
Napisano Ponad rok temu
Hisoria Marka Piotrowskiego "Wojownik"
23czerwiec sobota 22:00
HBO
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje ze ktos bedzie tak mily( kto posiada HBO), i nagra owy dokument o Marku, wrzucajac go pozniej gdzies na serwer, aby wszyscy mogli sie podelektowac obejrzeniem tego filmu.
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Zwiastun premiery telewizyjnej jak sadze !tez mi sie wydaje, ze chodzi tutaj o premiere a nie o zwiastun.
Mam nadzieje ze ktos bedzie tak mily( kto posiada HBO), i nagra owy dokument o Marku, wrzucajac go pozniej gdzies na serwer, aby wszyscy mogli sie podelektowac obejrzeniem tego filmu.
:wink:
A co jesli HBO zacznie sie "strzepic" bo uzna to za rozpowszechnianie niezgodne z prawami autorskimi ?? I czyz nie beda mieli racji ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tynks ja sobie kupie DVD poprostu a nie ukradne !Dobra to Ty nie nagrywaj może znajdzie sie ktoś bardziej wyrozumiały.
Bo chyba slowo "wyrozumialy" w kontekscie twojej wypowiedzi znaczy tyle samo !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
stary nie badz smieszny z tymi swoimi tekstami i nie udawaj glupszego niz jestes. :?
Wystarczy zobaczyc w historie twoich postow, aby ujzec jaki z ciebie pseudo kolekcjoner oryginalnych plyt.
Jeszcze jestem w stanie zrozumiec, gdy ktos poczucza, jak sam jest czysty i oglada walki, filmy, tylko z oryginalow - jednak ty jestes bezczelny, bo sam dawales linki do turniejow ktore mialy ,,wszystkie prawa zastrzezone".
A jesli chcesz kogos umoralniac to idz do swojego kolka rozancowego. I prosze cie nie medrkuj juz, bo naprawde kiepsko ci to wychodzi. Doprawdy nie rozumieim takich ludzi :roll:
Napisano Ponad rok temu
Sokolowski a tobie sie czasem lejce nie popuscily ?kokoliew
stary nie badz smieszny z tymi swoimi tekstami i nie udawaj glupszego niz jestes. :?
Wystarczy zobaczyc w historie twoich postow, aby ujzec jaki z ciebie pseudo kolekcjoner oryginalnych plyt.
Jeszcze jestem w stanie zrozumiec, gdy ktos poczucza, jak sam jest czysty i oglada walki, filmy, tylko z oryginalow - jednak ty jestes bezczelny, bo sam dawales linki do turniejow ktore mialy ,,wszystkie prawa zastrzezone".
A jesli chcesz kogos umoralniac to idz do swojego kolka rozancowego. I prosze cie nie medrkuj juz, bo naprawde kiepsko ci to wychodzi. Doprawdy nie rozumieim takich ludzi :roll:
Badz tak dobry i pokaz te posty z linkami ktore umiescilem i nie bylo to zgodne z prawem ?
Ja moge oczywiscie zrozumiec ze jestes niezrownowazony psychicznie ale staraj sie leczyc!
Aha i jak masz zamiar zachowac dotychczasowy ton swoich wypocin to juz nie odpisuj .Trwaj przy swoim i mniej mnie za glupca .
Napisano Ponad rok temu
Peace!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do filmu bardzo fajny, mi sie osobiscie podobało jak pokazywali Kamanowi, Wilsonowi i Roufusowi fragmenty z nagranymi wypowiedziami Marka i ich reakcje na te wypowiedzi...
z reszta nalepiej samemu zobaczyc polecam:)
Napisano Ponad rok temu
Ja probowalem nagrac na wideo ale mialem w h*** problemow i sie nie udało...
A co do filmu bardzo fajny, mi sie osobiscie podobało jak pokazywali Kamanowi, Wilsonowi i Roufusowi fragmenty z nagranymi wypowiedziami Marka i ich reakcje na te wypowiedzi...
z reszta nalepiej samemu zobaczyc polecam:)
gdzie mogę zakupić ten film na dvd?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
GWardia Warszawa
- Ponad rok temu
-
Vienna Fight Night (16. czerwca) - Polak w rozpisce