Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zwiastun Wojownik

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
52 odpowiedzi w tym temacie

budo_ernilbn
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 212 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Zwiastun Wojownik
mi nie chodzi.. jak mogłby ktos wrzucic na cos innego
  • 0

budo_email
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 874 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a mi chodzi... link Aptekarza

http://budo.net.pl/v...=56640&start=15

Narazie znalazlem czyjs link z filmem:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

I wrzucam juz na serwer fileho.Ale nie wiem za ile bedzie :? :?:

• 0

budo_buaya
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 200 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Przez szacunek dla Wojownika wole kupic za pieniążki ten filmik i Wam tez tak radze.Tylko gdzie go mozna dostac?Wie ktos?Prosze o info.
  • 0

budo_fazi
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 261 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:KB

Napisano Ponad rok temu

no wlasnie o to chodzi, ze nie wiadomo gdzie kupic... to raz, a dwa to byl normalny film puszczony w HBO, i mozna go nagrywac bez zadnych problemow. Jesli to jest kradziez, to musze zaraz spalic wszystkie moje kasety z nagranymi filmami... np. helikopter w ogniu z polsatu, fightclub tez z polsatu, wejscie smoka z tvnu... kurde, a to dopiero wieszcholek gory lodowej... :oops:

A co do Marka Piotrowskiego, to jest on wielkim czlowiekiem i sportowcem. Dla mnie bedzie zawsze wzorem. Jesli, kwota z dystrybucji bylaby przeznaczona dla niego (leczenie etc.), to nie zastanawialbym sie dlugo.
  • 0

budo_dime
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

może i można nagrać, ale nie można udostępniać (np. przez torrent).
  • 0

budo_fazi
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 261 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:KB

Napisano Ponad rok temu

Czyli jak poprosze kumpla o nagranie fajnego filmu bo np. jade na wakacje, to w chwili przekazywania mi przez niego kasety z np. wspomnianym fightclubem z polsatu popelniam/y przestepstwo... To nie logiczne, szczegolnie jesli nie da sie wejsc w posiadanie danego filmu w inny sposob- 100 razy bardziej chcialbym obejrzec Wojownika w kinie, albo w jakosci DVD niz kiepskiej jakosci torrenta. tyle z mojej strony
  • 0

budo_dime
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

fazi zrelaksuj się - takie są fakty.
sam ściągnąłem film z torrenta.
  • 0

budo_buaya
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 200 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ale czy ktos wie gdzie mozna kupi w oryginale?Fajnie by bylo miec w kolekcji:)
  • 0

budo_kokoliew
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 115 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ale czy ktos wie gdzie mozna kupi w oryginale?Fajnie by bylo miec w kolekcji:)

Fajnie by bylo lecz HBO nie zdecydowalo sie jeszcze na wypuszczenie tego filmu na DVD.Czy kiedys to nastapi ,tez nie jest pewne!
Co wcale nie oznacza ze ripowanie i udostepniaine w sieci jest zgodne z prawem jakie obowiazuje ,czy sie to komus podoba czy nie.
Plan HBO jak widac jest taki by przyciagac do siebie nowych widzow .Caly cykl dokumentow"bez cenzury"ma to na celu.
Czy wypuszcza DVD czy nie i tak trzeba przyznac iz film przyblizyl sylwetke Marka Piotrowskiego wszystkim tym ktorzy do tej pory nawet nie wiedzieli o istnieiu tego czlowieka.
Choc swoja drogo to wstyd iz osoby zajmujace sie sportami walki nie sa przez swoich ternerow "uczone"historii swoich dyscyplin,ale to juz inna sprawa .
  • 0

budo_buaya
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 200 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Bo dla trenerów jest to oczywiste.Jak mowili cos kiedys u Nas na treningu o Marku Piotrowskim to ze wstydem przyznaje,ze NIC o Nim nie wiedzialem..i zaczalem szperac.Teraz chce coraz wiecej:) Niebanalna,mocna postac nie tylko jesli chodzi o walki,ale głownie o motywacje i wiare w zyciu.Podziwiam takich ludzi.Jak by cos bylo wiadomo o dvd w legalu to poprosze o jak najszybsze info.Ktos tam wczesniej pisał,ze jak by wiedzial,ze pieniadze pojda na Marka.jakies napewno pojda,a kazdy grosz sie przyda w tym chorym kraju,wiec nawołuje do kupienia tej plytki w oryginale.pozdrawiam!
  • 0

budo_ptaszysko
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 140 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

BTW jestem ciekaw czy ktoś z Was dysponuje oficjalnym źródłem dotyczącym np. nagrywania filmu z tv itp itd. Nie to, że jestem święty :) Po prostu ciekawi mnie jak sprawa wygląda z prawnego punktu widzenia. Jeśli ktoś potrafi mi odpowiedzieć będę wdzięczny :wink:

Pzdr
  • 0

budo_buaya
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 200 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

I jak,pojawi sie wreszcie na dvd ten filmik,czy raczej tylko na HBO byl puszczony i nie bedzie dostepny?
  • 0

budo_zeiram_86
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 64 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

macie jakies namiary na inne serwery bo tam trzeba czekac po 9 h :/
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024