Co to jest BUTOKU-KAI ?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , czy ktoś z Was wie co to takiego ?
Chciałbym uzyskać na ten temat kilka informacji: kto to robi, gdzie,
jaki to styl, itp. Z góry dziekuję.
Dan
Napisano Ponad rok temu
-strona zostala zalozona w styczniu i od tej pory nie byla aktualizowana.
-po wpisaniu w google nazwy butoku kai w wynikach wyszukiwania wyskakuje info ze przedstawicielem na Polske jest (byl) Pawel Czarzasty.Jednak po wpisaniu jego nazwiska w wyszukiwarce wynajduje tylko jakiegos goscia ktory jest rezyserem i montarzysta filmowym.Na oficjalnej stronie Butoku kai w wykazie przedstawicieli Polska tez juz nie jest uwzgledniona.Calkiem mozliwe ze ktos probowal rozkrecic szkole w Polsce ale cos nie wyszlo.
Oficjalna strona : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale szukam czegoś o tej organizacji w Polsce. Robi to ktoś z Sopotu ale nic więcej na ten temat nie wiem...
Napisano Ponad rok temu
To jest strona o Aikido, i wyglada a to że sa w jakis sposób powiązania własnie z tą organizacja o której wczesniej pisałem.
Napisano Ponad rok temu
To organizacja założona na świecie przez Richarda Kim'a. Należą do niej rózne sztuki walki uprawiana w sposób tradycyjny /cokolwiek by to znaczyło.../. Należy do tej organizacji także grupa niemiecka i planuje się otwarcie jej przedstawicielstwa w Polsce.
Zainteresowała mnie przede wszystkim nazwa, która rzeczywiście ma wielką historię w japońskich sztukach walki.
Pozdrawiam
dan
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na korpus - cele, technika...
- Ponad rok temu
-
Jaki styl Karate trenujecie ? I ile już czasu ?
- Ponad rok temu
-
Kursy na instruktorów sztuk walki
- Ponad rok temu
-
Karate Mumon_Kai
- Ponad rok temu
-
Drużynowe Mistrzostwa Polski w Karate (WKF)
- Ponad rok temu
-
Okaleczone nogi i pęcherze
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Juniorów Oyama Karate- Warszawa 26.05.07
- Ponad rok temu
-
Otwarte Mistrzostwa Polski Seniorów w knockdown...
- Ponad rok temu
-
Co Lipiec wymyslil odnosnie PZK ?
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Świata Seido Karate
- Ponad rok temu