Żółknąca judoga !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Absolutnie nie próbuj wybielać. Spodnie pójdą od razu, a góra niedługo po nich.Spróbuj wybielić.
Napisano Ponad rok temu
No co ty. Tak, to tylko "zwykłe" wybielacze .Absolutnie nie próbuj wybielać. Spodnie pójdą od razu, a góra niedługo po nich.
Wybielałem kiedyś spodnie bo pofarbowały i mają się dobrze, ale może miałem farta...
Napisano Ponad rok temu
Nie no, może po jednym razie nic nie będzie, ale lepiej postraszyć na zapas, bo człowiek ma takie coś w głowie, że jak raz było ok, to można i drugi i trzeci i tak dalej. A wtedy to krótka piłka.Wybielałem kiedyś spodnie bo pofarbowały i mają się dobrze, ale może miałem farta...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mówię przecież, że miałem zacieki (ciemnożółte, pod pachami i na plecach), wyprałem w 60 stopniach i zniknęły. Po dwóch praniach, co prawda (po pierwszym stały się znacznie mniej wyraźne), ale zniknęły. Więc nie płacz tylko pierz.No to w takim razie spróbuję wyprać w 60 stopniach ale wątpie żeby coś dało bo jest po fakcie :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja piorę w 60 stopniach przy zalecanych 40 i jest OK. nie ma na to rady, że gi stopniowo się rozciąga w miarę treningów. pranie ma przywrócić szmacie jej rozmiar.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrzostwa Polski Szkół Wyższych w Judo
- Ponad rok temu
-
technika na cięższego przeciwnika
- Ponad rok temu
-
ME w Belgradzie
- Ponad rok temu