Czy chcesz poćwiczyć a potem oddać tamtym? Jeśli tak to szykuj trumnę...
Czy chcesz sie nauczyć na wszelki wypadek, ale wolisz unikać - zobacz jakie sekcje masz w pobliżu. Napisz nam, doradzimy.
Gaz zawsze sie przyda, ale musisz poćwiczyć też biegi
![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pytanie jest takie.
Czy chcesz poćwiczyć a potem oddać tamtym? Jeśli tak to szykuj trumnę...
Napisano Ponad rok temu
Mam dziwne wrażenie, że się trochę mylisz... Ja zacząłem trenować z czystej chęci zemsty. I to na liście miałem coś koło trzydziestu ludzi, z których większość wiedziałem jak dorwać pojedynczo. Co prawda ja miałem inną sytuacje... I co? Stało mi się coś? Nie. Po pół roku treningów zmądrzałem i stwierdziłem, że nie zniżę się do ich poziomu i nie będę bił słabszych.
Napisano Ponad rok temu
a za kim jestes ??
A co ???
a wracając do tematu
to co kupić gaz czy iść na SW????????
Napisano Ponad rok temu
Ahaaaaa :roll:Byle nie tradycyjna, bo tam uczą SZTUKI bardziej niż WALKI :wink:
A tych trzech miało kurtki z napisem na plecach "Policja" i trzymało w rękach Ak-47 ??Ja swoją sekcje znalazłem w taki sposób, że na zadymie widziałem jak trzech kolesi po prostu zastraszyło i przegoniło dobrych czterdziestu kolesi chcących się bić i ze dwudziestu ludzi widowni...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tych trzech miało kurtki z napisem na plecach "Policja" i trzymało w rękach Ak-47 ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1.Czy jestem ch.. nie kolega że mu nie pomogłem ale oświadczam że to był mój pierwszy raz kiedy coś takiegop mnie spotkało.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem za łks on za widzewem odpowiedz była taka sama jak moja tylko że oni wiedzieli że jest za widzewem i się zaczeło a tak przy okazji od ilu lat jest krav maga wiem że trzeba mięć czysta kartoteke bo takich nie uczą kumpel powiedział że to gryźienie i kopanie po jajajchale zobaczyłem kilka filmików i to mi najbardziej sie spodobało.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rayz-Do
przesadziłeś.
Nie mówił, że tamci mają zginąć
Idź do P G, on cię wytrenuje na maszynę do zabijania, jak wielu innych.
Napisano Ponad rok temu
Tu sie mylisz Rayz-do podobnie jak Tsunami ma swa lagodna strone
Hmm przyznam sie ze dobrze znam Politechnike Gdanska , ale kierunku "maszyna do zabijania " nie widzialem , to cos na wydziale mechanicznym moze ?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu