Baton za 4 dychy
Napisano Ponad rok temu
Co sadzicie o takim sprzecie??Wlasnie zastanawiam sie nad kupnem batona a ten model wydaje sie byc kuszacy.Jestem skapy i taki model wydawalby sie dobrym rozwiazaniem tym bardziej,ze opinie sa naprawde zachecajace.Nie trzeba mi go na kto wie kogo,tylko na gosci w moim wieku ktorzy sa mi groza a przy okazji sa sporo wieksi i ciezsi.
Napisano Ponad rok temu
Ale jako że jesteś młodociany, więc może być ciężko Ci go nabyć.
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam,
Dom
Napisano Ponad rok temu
Łukasz Kurowski, 8-5-2006
Na początku byłem dość negatywnie nastawiony do tej pałki ale wszystko zmieniło się jak ją przetestowałem. Napadła na mnie naprawdę spora grupa osób a pałkę miałem akurat w dłoni. Przegrałem bo ciężko jest walczyć samemu przeciwko kilkunastu przeciwnikom ale kilku z nich następnego dnia naprawdę żałowało tego starcia. Produkt jest naprawdę świetny a cena poprostu śmieszna. Zrozumiesz to dopiero gdy sprawdzisz.
Napisano Ponad rok temu
Jesli o to chodzi to jeszcze nie wiem co lubieZapomnij o zwykłych (chyba że lubisz ostre "batożenie" z dziewczynami :-) )
) jesli nie masz co zrobić z 40zł to je odłuż i czekaj aż dozbierasz na hartowanego.Jest to może 100zł wiecej ale masz pewność jakości i gwarancje (np. jak kupujesz u kontura)
Czyli w koncu co z nimten jest dobry ;-)
.
Napisano Ponad rok temu
Czyli w koncu co z nim
to, ze olej ta zabawke do sado-maso i kup cos, co bedziesz mogl (o ile Ci psychika pozwoli) naprawde wykorzystac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
początek wypowiedzi wymiata (opis mógłby równie dobrze pasować do komentowania akcesoriów z sex-shopu), zaś końcówka (goraco polecam z nadzieja ze nigdy nie bede musial jej uzyc) skłania do głebokiej refleksji....Łukasz Mizielski, 4-4-2007
bardzo solidna paleczka,mialem watpliwosci gdy zobaczylem cene ale teraz nie mam juz zadnych goraco polecam z nadzieja ze nigdy nie bede musial jej uzyc,naprawde bardzo ok.
Napisano Ponad rok temu
a)jeśli nie trafisz dokładnie końcówką to przeciwnik nic nie poczuje
b)nic nie zablokujesz, bo jest zbyt elastyczny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mógłbyś podać jakieś okoliczności sprawy, czyli np. jakie zarzuty mu postawili i z jakich go skazali?...moj kumpl wlasnie odsiaduje za "walke z batonem"
o ile oczywiście nie narusza to dóbr osobistych twojego kumpla
Napisano Ponad rok temu
Tak sie sklada,ze juz trenuje ale karate tradycjne nie pomoze mi na ulicynajlepiej to zacznij trenowac sztuki walki...
Napisano Ponad rok temu
Gorzej, jak napastnikow będzie dwóch. Co wtedy? Należy nosić ze sobą 2 batony.
Jeśli jednak napastników będzie trzech i powyżej?
Do mnie kiedyś biegł koleś z batonem, ja mialem blokadę kierownicy z żeliwa. Skonczylo sie na niczym ,ale jakbym mu rąbnął tym złomem, to złamałbym mu łapę wraqz z batonem. (dłuższe od jego snickersa). Ok, więc gość mógłby mieć gaz ,klamkę, bazookę.
Ja jednak stawiam na własny rozum, umiejętności, doświadczenie i przypadek. Jakoś przezylem ileś lat, jest mi ok a baton dziecku czasami kupuję.
Napisano Ponad rok temu
Tak sie sklada,ze juz trenuje ale karate tradycjne nie pomoze mi na ulicynajlepiej to zacznij trenowac sztuki walki...
Zgłoś się na ochotnika do Iraku. (o ile jestes letni). Wrocisz stamtąd, myślę, że inaczej spojrzysz na swoje karate, ulicę, kolegów... Paranoja 8O
Napisano Ponad rok temu
W tedy trzeba liczyc na własne doświadczenie w walce kijem albo spierniczać :-)Gorzej, jak napastnikow będzie dwóch. Co wtedy? Należy nosić ze sobą 2 batony.
Jeśli jednak napastników będzie trzech i powyżej?
Życie :-)
Napisano Ponad rok temu
Jak widac w profilu jestem niepelnoletni,a kiedy juz bede mam Politechnike Rzeszowska w planach albo nawet AGH a nie Irak.Czyzbys byl w Iraku badz znasz kogos kto byl,ze wysuwasz takie tezy I jeszcze jedno:inaczej to znaczy jak dokladnieZgłoś się na ochotnika do Iraku. (o ile jestes letni). Wrocisz stamtąd, myślę, że inaczej spojrzysz na swoje karate, ulicę, kolegów... Paranoja 8O
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pałka teleskopowa - jaka wybrac?
- Ponad rok temu
-
walki uliczne z płcią przeciwną
- Ponad rok temu
-
Zmiany w prawie karnym...
- Ponad rok temu