termin "zlotu"
Napisano Ponad rok temu
Wszelkie komentarze mile widziane. :-)
Dzięki.
Pozdrówka, h-k :-)
PS. pierwszy raz robię ankietę, więc jak coś spieprzę, proszę Moda o korektę albo wywalenie ankiety w cholerę. dziękuję :-)
Napisano Ponad rok temu
nie trzeba zaznaczać wszystkich opcji można jedną, albo więcej.
Można i wszystkie, choć to bez sensu :wink:
Ale wiecie, o co mi chodzi :wink:
Pozdrawiam, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No skądOstatnia opcja ankiety sugeruje ze osoby co nie maja 5 kyu nie sa zaproszone? czy dobrze odczytalem twoje zamiary? :?
Oczywiście, że mile widziani (przeze mnie, nie wiem jak przez innych :wink: ) będą WSZYSCY chętni Aikidocy. (Aikidoczki i Aikidocy, ok? :wink: )
Chodziło o tych, którzy w necie mają sporo do powiedzenia na temat aikido, ale niekoniecznie się tematem zajmują i raczej wolą pozostać anonimowi :wink:
żarcik taki, nieważne :-)
Przyjeżdżajcie wszyscy niezależnie od organizacji, posiadanego stopnia, płci, koloru skóry i wyznania.
Sorry Redakcjo, że się tak rządzę w nie swoim Dojo ;-)
Pozdrawiam, h-k
Napisano Ponad rok temu
No to ja mam całkiem przesrane, bo ani piątego kyu nie mam (szóste jeno), ani nie jestem aikidoką (już, choć chyba nigdy tak na dobre nie byłem). Nie chcecie mnie tam! Nikt mnie nie kocha!Oczywiście, że mile widziani (przeze mnie, nie wiem jak przez innych :wink: ) będą WSZYSCY chętni Aikidocy. (Aikidoczki i Aikidocy, ok? :wink: )
A co gdyby Bogumił wyraził chęć pojawienia się?
Napisano Ponad rok temu
Nikt mnie nie kocha!
A co gdyby Bogumił wyraził chęć pojawienia się?
1. Shabu, ja Ciebie kocham. Nie rycz mały, nie rycz... :wink:
2. Jeśli przywiezie ze sobą śląski napój na literę "k" lub też na literę "d", to nie sądzę, aby były jakieś problemy. :wink:
Pozdrawiam...
P.S. Jednak preferuję lipiec i to od 10-tego.
Napisano Ponad rok temu
O, kurka. To ja muszę sobie kilka spraw przemyślec.1. Shabu, ja Ciebie kocham.
Napisano Ponad rok temu
No, jak się ubrać i jak się uczesać :wink:O, kurka. To ja muszę sobie kilka spraw przemyślec.
Napisano Ponad rok temu
ale chyba trochę bez sensu jest zaznaczać kilka odpowiedzi, bo tak to nigdy nie dojdziemy do porozumienia, co do terminu spotkania.
Napisano Ponad rok temu
Ooooo! :wink:ja mam może nie dużo wolnego czasu, ale dużo swobody...
Napisano Ponad rok temu
Czy ja wiem? W tej chwili wyłoniają się dwa terminy: majowy oraz lipcowy. Niedługo zrobi się drugą ankietę dla tych dwóch, trzech (bo zawsze coś ich może dogodnić) terminów, a tam będzie mozna już wybrać jedną opcję tylko i w ten sposób demokratycznie dojdziemy do konkretnego terminu.ale chyba trochę bez sensu jest zaznaczać kilka odpowiedzi, bo tak to nigdy nie dojdziemy do porozumienia, co do terminu spotkania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przecież wiadomo, gdzie będzie zlot: Dojo Budojo w gościnie u Redakcji. ewentualne miejsca spotkania potreningowego, gdzie podają wodę ognistą, do uzgodnienia na miejscu. chyba.proponuje jeszcze zrobic dodatkowy sondaz pt gdzie ten zlot
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chcialabym tylko zauwazyc ze Budojo jest zamkniete w sierpniu.
Sugeruję koniec czerwca i cały lipiec
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staż z Jean Marie Mileville (19-20.05.2007 Poznań)
- Ponad rok temu
-
Spotkajmy się, co?
- Ponad rok temu
-
Letnia szkoła Aikido z Andy Sato 6 dan oraz E.Germanov 5 dan
- Ponad rok temu
-
VI Letnia Szkoła Aikido Złotów 2007 - P. Norbelly (6 dan)
- Ponad rok temu
-
Co powiecie o, albo ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie
- Ponad rok temu
-
A co napiszecie o panu Wiśniewskim?
- Ponad rok temu
-
Miejsce atemi we współczesnym Aikido
- Ponad rok temu
-
D. Brunner Sensei we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
A co napiszecie o panu Borowskim ???
- Ponad rok temu
-
Staż z Jackiem Wysockim w Lublinie 18-19 maj 2007.
- Ponad rok temu