Po IX grand Prix w Kobyłce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fajne fimiki - dzięki
czy ma ktoś filmiki z walk ??
nasze będą pod koniec tygodnia
No właśnie, walki, walki
PS. Jaki jest limit czasowy na ziemi w walkach bo nieznalazłem
Napisano Ponad rok temu
Limit czasowy walki w parterze wynosi 20 sek, jeśli toczy się akcja. W przypadku braku akcji przez parę sekund jest przerywana.
Napisano Ponad rok temu
Limit czasowy walki w parterze wynosi 20 sek, jeśli toczy się akcja. W przypadku braku akcji przez parę sekund jest przerywana.
Właśnie tak
a filmiki się robią, spokojnie wszystko będzie
Napisano Ponad rok temu
nie wiedzielismy, że można całą playlistę tak fajnie wkleić 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A teraz czekamy na filmiki z walk uderzanych
P.S. Na ostatnim zdjęciu to jestem JA (Radek)
Napisano Ponad rok temu
Wiele kategorii jest bardzo licznych. Nie możemy "puścić" jednym ciągiem całej kategorii, bo w końcu - wierzcie mi - dochodzi do sytuacji, w której jedna kategoria się kończy, a inne zostają nierozegrane w tyle. Poza tym w miarę eliminacji kolejnych zawodników z kategorii przerwy między walkami stają się coraz krótsze i w końcu wypada na to, że zawodnik musiałby wychodzić na matę dosłownie co kilka minut.
Generalnie wygląda to więc tak, że przeprowadzamy serię walk z jednej kategorii na jednym z etapów i potem to samo robimy z następną kategorią.
Złotego środka na razie chyba nie znajdziemy, no, chyba że rozłożymy dodatkowych 5 mat (to chyba nie takie głupie....?)
Napisano Ponad rok temu
- nie można było obserwować walk z trybun, bo przy macie stali zawodnicy i zasłaniali akcję. Coś z tym trzeba zrobić. Niech się rozgrzewają w odpowiedniej strefie, a jeśli chcą obserwować walki przed trybunami, to niech siedzą (część na szczęście tak robiła).
- słabe zaznaczenie ostatecznych walk. Często nie było wiadomo, jaką fazę osiągnęły walki w danej kategorii. Wypadałoby powiedzieć, że rozpoczyna się druga, trzecia runda, półfinały, finały. Jeśli są półfinały i finały, to warto to jakoś zaznaczyć. Przy zielonej macie było z tym lepiej, ale przy czerwonej - słabiutko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W rezultacie złamanie kości nosa i 3 szwy ) Tydzień urlopu i wracam do treningów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S Macie może fotkę zawodnika który zwyciężył w mojej kategorii 72- 80 kg ? Bo do mnie doszła informacja, że zwyciężył właśnie zawodnik z walki podczas której lekarz zakazał mi dalej walczyć. ??
Napisano Ponad rok temu
... przed startem zadałem pytanie trenerowi czy można stosować wycięcia i dostałem odpowiedź, że można...
A i owszem można stosować wycięcia jak najbardziej (z daleka jak umiesz to też) nie ma problemu ale Ty niestety Go kopnołeś bo widziałem tą akcje i sie aż zdziwiełem hehe
Napisano Ponad rok temu
w przeciwieństwie do walki kickbokserskiej, co zresztą miałeś okazję sam zobaczyc... 8)
sfaulowałeś go w miejsce kontuzjowane na zawodach kilka dni przed Kobyłką.
wierz mi, znam się na podcinaniu, a to nie było żadne podcięcie, tylko lowkick na łydkę.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] -> zawsze znajdą się malkontenci... ktos wie, o co chodziło karatecznym?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Filmy i materiały filmowe z zawodów w sportowym ju-jitsu
- Ponad rok temu
-
Szkoły ninjutsu i tp.
- Ponad rok temu
-
III Otwarty Turniewj o Puchar Polski Ju-Jitsu
- Ponad rok temu
-
Ból w klatce piersiowej
- Ponad rok temu
-
MP Ju-Jitsu wyniki i krótki film
- Ponad rok temu
-
Goshin-Ryu Wrocław - opinie? (a może inne propozycje?)
- Ponad rok temu
-
MISTRZOSTWA POLSKI JU-JITSU JAWORZNO 11. 03. 2007
- Ponad rok temu
-
Krótka Filmowa relacja z MŚ w JJ 2006r
- Ponad rok temu
-
Jaka mata..?
- Ponad rok temu
-
jj dabrowa gornicza