Czy ktos ma "National geographic-fight Science"?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Modern.Warriors.the.Martial.Way.2002.DVDRip.XviD-RETRO.avi
Jest tam Hickson i Jet Li i El Guapo i paru innych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a gosc z ninjitsu to mnie rozbil totalnie
Nie wiem czemu określieś go jako "miszcz". Na schodkach utrzymuwal równowag e najlepiej a i technicznie bylo to calkiem ladne. Wokol n-j naroslo wiele domyslow, legend oraz usmiechow poprzez glupie filmy z USA np Amerykanskiego Ninja...ale fakt miszcz ninjitsu jest powalacjacy. Coprawda nie nalezy sioe z niego smiac bo zapewne technicznie , sprawnosciowo bije on wiekszosc forumowiczow na glowe ale nie wiem czemu jak go widzialem to tak jakos usmiech mi sie pojawial .
Po pierwsze pokazano to w miare dobrze - ninja to nic innego jak zabojcy - stad byli szkoleni wlasnie w cichym, miekkim poruszaniu sie, zeby mniej walczyc a bardziej zakradac sie i po cichu mordowac. Ale poza tym szkolenie ninjitsu bylo skomlikowane, dlugotrwale oraz przekrojowe(walka, geografia, trucizny...)
Ja bym postulowal o troche wiecej szacunku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Autor: tad89
Data: 2007-03-14 16:58
co do Nat Geo Fight Science
Czesc 1 :
Czesc 2 :
Czesc 3 : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czesc 4 : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czesc 5 : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czesc 6 : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czesc 7 : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czesc 8 : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czesc 9 : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czesc 10 : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jak by ktos chcial wszystkie linki do youtube
nie wiem ile z tego to prawda...ale wyglada fajnie... mozna poogladac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NO bo tak mi to lekceważąco wyglądało...To nie czepiaj sie mnie . Napisalem coprawda miszcz zamiast mistrz ale nie ze wzgledu na to ze widzialem jego niekompetencje tylko wlasnie tak jak napisales iz dzieki kinematografi usa ninjitsu jest przyjmowane na swiecie z lekkim przymruzeniem oka. Jak zauwazyles dalej napisalem ze wyglada na dobrego technicznie i sprawnego kolesia - a to nie jest raczej brakiem szacunku.
Peace :wink:
Napisano Ponad rok temu
Cóż powiedzieć. Głupota goni głupotę - na przykład przy rozbijaniu cegieł narrator mówi, że "niektórzy twierdzą", że jedna cegła podaje energię następnej (co jest prawdą). "Nieprawda!" - stwierdza narrator. A bo w zwolnionym tempie widać, że ręka rozbijającego przechodzi przez wszystkie cegły po kolei wciąż z tą samą szybkością.
No, chwileczkę - przecież to, że przechodzi z tą samą szybkością, dowodzi właśnie, że jedna cegła przekazywała następnej energię (w przeciwnym wypadku ręka musiałaby zwalniać).
Jeśli był tam redaktor naukowy, to albo taki co z trudem pokończył szkoły, albo zwyczajnie go ignorowano...
Na dodatek razi "sensacyjny" sposób podawania materiału: na przykład przed pomiarem siły "prostego" zawodnik robi widowiskowe szpagaty.
Obejrzałem jakieś dwie trzecie i (mimo udziału Gracie) niczego ciekawego ani mądrego się nie dowiedziałem, więc raczej odradzam.[/b]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ciezarki na kostkach
- Ponad rok temu
-
Worek w mieszkaniu?
- Ponad rok temu
-
Sprzęt do sportów walki
- Ponad rok temu
-
Nie, tylko nie od początku... "człowiek a nie styl"
- Ponad rok temu
-
co to za debil napisał.... buehehehe
- Ponad rok temu
-
Paradoks Kano
- Ponad rok temu
-
pompki naczczo ?
- Ponad rok temu
-
trening przedramion, chwytu itd..
- Ponad rok temu
-
Kluby SW w Polsce (ich wygląd, atmosfera panująca, profil)
- Ponad rok temu
-
Szukam letniego obozu treningowego
- Ponad rok temu