Staż z Isoyama Sensei
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś z vortalowiczów był na stażu w Suchym Lesie?
a co to jest "Suchy Las" :wink:
Napisano Ponad rok temu
Przemek, to tam, gdzie spędziłeś ostatnią sobotę :wink:
Napisano Ponad rok temu
Przemek, to tam, gdzie spędziłeś ostatnią sobotę :wink:
ciiii..bo sie wyda....a tak staralem sie unikac wszelkich mediow... :wink: i mam mnadzieje ze sie udalo i nikt nie ma dowodow na to...
Napisano Ponad rok temu
Wrażenia ogólne ze stażu dobre - polecam przyszłoroczne spotkanie.
Napisano Ponad rok temu
ogołnie żenada , stary dziadek ledwo się rusza i wciska bajere.
Kogo to bierze to bierze , ale to moja NIEobiektywna opinia.
A no i alk. dużo było, za dużo.
Pozdrawiam,
Szymon
Napisano Ponad rok temu
Byłeś z nami w nocy? A może znasz sprawę z opowiadań? Czpion, jak nic wysłannik MaciarewiczaA no i alk. dużo było, za dużo.
P.S. Ja bym jeszcze, temu ledwo powłuczącemu kończynami starcowi, dał dożywotni zakaz opuszczania pokoju. Niech cholera jedna wie, że nie należy drażnić młodzieńców swoim widokiem :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Byłeś z nami w nocy? A może znasz sprawę z opowiadań? Czpion, jak nic wysłannik MaciarewiczaA no i alk. dużo było, za dużo.
P.S. Ja bym jeszcze, temu ledwo powłuczącemu kończynami starcowi, dał dożywotni zakaz opuszczania pokoju. Niech cholera jedna wie, że nie należy drażnić młodzieńców swoim widokiem :twisted:
Z wami tzn. z kim?
jakieś 30 lat temu przestałem chodzić za kim kolwiek...
a sprawy nie znam z opowiadań, spałem na macie i szczerze mówiąc primo miałem ochotę temu czemuś Dopier***olić! (Mój syn spał na macie)
Bo pić Panowie to trzeba umieć i nie koniecznie na macie!
Napisano Ponad rok temu
2. Słowo "z nami" tyczyło ogółu śpiących w sali. Czyli byłeś z nami. Spędziłeś noc na macie dla widoku starego człowieka, o którym twierdzisz, że plecie głupoty? Niesamowite...
3. Alkoholu było dla niektórych zbyt dużo. Podpisuję się pod tym rękami i nogami...
Napisano Ponad rok temu
To jednak może go być za dużo...? :twisted: :twisted: :twisted:3. Alkoholu było dla niektórych zbyt dużo. Podpisuję się pod tym rękami i nogami...
Bo niektórzy twierdzą, że np. piersi też czasem mogą być za duże... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
!. Po kiego grzyba przyjechałeś w takim razie do Suchego Lasu? Pokazać synowi niemrawego starca? Sadyzm, zaprawdę.
2. Słowo "z nami" tyczyło ogółu śpiących w sali. Czyli byłeś z nami. Spędziłeś noc na macie dla widoku starego człowieka, o którym twierdzisz, że plecie głupoty? Niesamowite...
3. Alkoholu było dla niektórych zbyt dużo. Podpisuję się pod tym rękami i nogami...
Słuchaj kolego, po co ja pojechałem na staż to moja prywatna sprawa, może po to żeby sprawić przyjemność dzieciakowi i spotkać się ze starymi znajomymi.
Co do reszty bez komentarza...
Napisano Ponad rok temu
!. Po kiego grzyba przyjechałeś w takim razie do Suchego Lasu? Pokazać synowi niemrawego starca? Sadyzm, zaprawdę.
Słuchaj kolego, po co ja pojechałem na staż to moja prywatna sprawa, może po to żeby sprawić przyjemność dzieciakowi i spotkać się ze starymi znajomymi.
Co do reszty bez komentarza...
hello Sony, kupe lat
Ps. W pałni się podpisuje pod tym co pisze Sony ...
No może nie wdając się w oceinianie senseia, choć fakt staż nie był żadną rewelacją.
amelia
Napisano Ponad rok temu
To czy staż był, czy nie był ciekawy, to rzecz do dyskusji. Jeden lubi rybki - drugi akwarium. Z gustami się nie dyskutuje, gusta się ma i już. Ale ocenianie kogoś, kto zajmuje się sztukami walki dłużej niż się samemu żyje, jest nie na miejscu. Tym bardziej w tak uroczych słowach:Ps. W pałni się podpisuje pod tym co pisze Sony ...
No może nie wdając się w oceinianie senseia, choć fakt staż nie był żadną rewelacją.
amelia
I EOT z mojej strony.ogołnie żenada , stary dziadek ledwo się rusza i wciska bajere
Napisano Ponad rok temu
To czy staż był, czy nie był ciekawy, to rzecz do dyskusji. Jeden lubi rybki - drugi akwarium. Z gustami się nie dyskutuje, gusta się ma i już. Ale ocenianie kogoś, kto zajmuje się sztukami walki dłużej niż się samemu żyje, jest nie na miejscu. Tym bardziej w tak uroczych słowach:Ps. W pałni się podpisuje pod tym co pisze Sony ...
ameliaI EOT z mojej strony.ogołnie żenada , stary dziadek ledwo się rusza i wciska bajere
Kolego pozwól mieć każdemu zdanie na dany temat.
Sztukami walki i sportem zajmuje się pewnie dłużej niż Ty żyjesz (około 30lat) oczywiście nie aikido (to ćwicze/ćwiczyłem rekreacyjnie bo inaczej się nia da..) Tak wiec nie mów kilkunastoletniemu zawodnikowi judo że nie wie o co chodzi. ..
Nie mam nic do aikido, jak pisałem nawet bardzo polubiłem tą sztukę walki, na swoje szczęście jeździłem dużo po świecie i widziałem całkiem sporo.
Tak wiec znam temat i wiem co mówie.
s
Napisano Ponad rok temu
Egzaminy na 1 dan to totalna porażka. Osobiście widziałem o niebo lepsze na 2 i 3 kyu! Jeśli tak ma wyglądać wg PFA poziom stopni mistrzowskich to chyba czas zmienić organizację. Jedynie pocieszenie, że na ostatnim stażu z sensei Yamda poziom egzaminów był jeszcze niższy.Egzaminowanym tej namiastki brakowało.
P.S. I po co te tłumaczenia o minimalnej ilości punktów, i tak wszyscy wiedzą o co chodzi :roll:
Napisano Ponad rok temu
Ja nie czepiam się Twojego zdania. Czepiłem sie sposobu w jaki je wyartykułowałeś.Kolego pozwól mieć każdemu zdanie na dany temat.
Nie da się. Nie da się z prostej przyczyny. Jestem starszy od Ciebie i to to ładnych kilka latek :wink: . A zanim spotkałem aikido (lat temu kilkanaście),zajmowałem się karate (przez lat kilka). A przecież nie mówię, że ktokolwiek, kto był i jest osobowością w świecie sztuk i sportów walki plecie głupoty. Mogę się z nim nie zgadzać, ale szanuję jego wiek, wiedzę i nie nabijam się z problemów zdrowotnych tudzież wieku. Tylko tyle i aż tyle.Sztukami walki i sportem zajmuje się pewnie dłużej niż Ty żyjesz (około 30lat)
I teraz naprawdę EOT.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Ja nie czepiam się Twojego zdania. Czepiłem sie sposobu w jaki je wyartykułowałeś.Kolego pozwól mieć każdemu zdanie na dany temat.
Nie da się. Nie da się z prostej przyczyny. Jestem starszy od Ciebie i to to ładnych kilka latek :wink: . A zanim spotkałem aikido (lat temu kilkanaście),zajmowałem się karate (przez lat kilka). A przecież nie mówię, że ktokolwiek, kto był i jest osobowością w świecie sztuk i sportów walki plecie głupoty. Mogę się z nim nie zgadzać, ale szanuję jego wiek, wiedzę i nie nabijam się z problemów zdrowotnych tudzież wieku. Tylko tyle i aż tyle.Sztukami walki i sportem zajmuje się pewnie dłużej niż Ty żyjesz (około 30lat)
I teraz naprawdę EOT.
Pozdrawiam.
Człowieku "z kontowni" jednak nie wiesz kiedy przestać.
Ja na tym zakończe, Ty jak chcesz pisz dalej swoje "EOTY"
szymon
Napisano Ponad rok temu
Kolego pozwól mieć każdemu zdanie na dany temat.
Sztukami walki i sportem zajmuje się pewnie dłużej niż Ty żyjesz (około 30lat) oczywiście nie aikido (to ćwicze/ćwiczyłem rekreacyjnie bo inaczej się nia da..) Tak wiec nie mów kilkunastoletniemu zawodnikowi judo że nie wie o co chodzi. ..
Nie mam nic do aikido, jak pisałem nawet bardzo polubiłem tą sztukę walki, na swoje szczęście jeździłem dużo po świecie i widziałem całkiem sporo.
Tak wiec znam temat i wiem co mówie.
Sony, pod Twoją fotką jest napiane, że masz lat 34. Pomyłka w profilu, w poście, czy tak wcześnie zacząłeś? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Popraw sobie literówkę w sigu, skoro już do takich spraw doszliśmy.Strach myśleć o Zwmście Sithów...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czym się różni yokomen?
- Ponad rok temu
-
aikido tomiki - zasady randori i walki sportowej
- Ponad rok temu
-
Staż z Etienne Lemanem Sensei w Warszawie 23 - 25 marca
- Ponad rok temu
-
Aikido jako nakładka?
- Ponad rok temu
-
Bogumilowe hipotezy na temat Aikido jako takiego...
- Ponad rok temu
-
staz w opolu
- Ponad rok temu
-
aikido shodokan
- Ponad rok temu
-
Staż z Jackiem Wysockim 7 DAN, Chełm 09-10.03.2007
- Ponad rok temu
-
konkurs na nazwę stowarzyszenia !!!