Jak to bywa z kobietami...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Atakowała więc się broniłeś - tak
Nie przeholowałeś z obroną - tak
Więc przestań sie zadręczać...
Napisano Ponad rok temu
Pewnie, że dobrze, moim zdaniem zachowałeś się w sam raz, a że ludzie patrzyli? No taka ich rola: patrzeć, obserwować ale nie reagować.
Ps.
Czyli mój opis sprawdza się w praktyce
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje ale temat i tak niedługo do kasacji.
Napisano Ponad rok temu
Wiem wiem ale musialem sie komus "wyplakac"GhostNet myślę że lepiej tego nie można było rozwiązać.
Gratulacje ale temat i tak niedługo do kasacji.
Napisano Ponad rok temu
rzecz dziala sie kolo 4-5 rano, wracalem ze znajomymi z imprezy i postanowilismy sie posilic w barze typu fast food(bar rab-Szczecinianie wiedza ), a wiec wchodzimy do srodka, a tu kobieta kluci sie z facetem i to dosc glosno(ja z kolesniem smiech w nieboglosy-pijani bylismy), oni dalej sie kluca...gosc ktory sie klucil z ta szmula(a wlasciwie babochlopem-byla duza) dostaje kebaba zza baru a tu nagle dostal lufe prosto w zeby, prawdziwa meska petarda ...many wywalil kebaba na wszystkich dookola i padl na ziemie...szmula dala w dluga, many sie pozbieral i powoli wybiegl za nia, jednak pobiegl w przeciwna strone, mial szczescie ze moj koles zareagowal i go nawrocil w odpowiednim kierunku
w wiec reasumujac dobrze zrobiles bo mogles skonczyc z obita buzia jak typek wyzej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wychodzi na to że z kobietami trzeba uważać, nie dość że niektóre obić potrafią, to jeszcze człowiek zaskoczony jest i nie wie jak się bronić. Tragedia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
akcja na Zabincu
- Ponad rok temu
-
Obrona w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Które zakończenie jest bardziej satysfakcjonujące
- Ponad rok temu
-
hey to ja Azorek ;)
- Ponad rok temu
-
Tak sie bija bokserzy
- Ponad rok temu
-
ulica a muay thai - mit!
- Ponad rok temu
-
strach, schowanie dumy, a teraz czuje sie jak ciota...
- Ponad rok temu
-
Profesjonalny nożownik
- Ponad rok temu
-
Nożownicy na studniówce
- Ponad rok temu
-
chwyty unieruchamiajace
- Ponad rok temu