Napisano Ponad rok temu
Re: Potrzebny szperacz
Daruj sobie ten prysznic od razu.Te latarki"szperacze" wzbudzaja u mnie usmiech politowania.Te z zarowkami maja PRAWDZIWY czas swiecenia ~15 min z zadowalajaca moca,potem ostro przygasaja,i po 30 min mamy swiatlo jak w latarce na r20.Ledy?Hihi,domyslam sie,jaka jest ich jakosc,i w dodatku pewnie przesterowane.Te szperacze sobie odpusc,naprawde.
Do domowych zastosowan w granicach 70 zl ciekawa moze byc latarka na np 4 baterie r20.Np firmy mactronic.Musze ich pochwalic za modele r20,robia naprawde bardzo fajne,zmiana ogniskowej,dobrze wykonane i dosyc mocno swieca na ksenonie.Nazywaja sie guardsman.
Jesli chcialbys miec cos dosyc fajnego,ale za wieksza ciut kase [~150] to guardsman-charger.Jak nazwa wskazuje-akumulatorowe.Podobno swietne latarki,cassie chyba ma kilka w pracy i bardzo sobie chwali.[jesli to nie Cassie to sorry :oops: ]
Z racji tego,ze nie mozna tu podawac linkow,te latarki znajdziesz wpisujac do wyszkiwarki pewnego popularnego serwisu aukcyjnego slowa:
"Guardsman"-Tu mactroniki,i te ladowalne,i te na r20.
"latarka ladowalna"-Tu bedzie taki fajny chyba zielony szperacz,sam mam inny jego model i jest to o NIEBO lepsze,niz szajs na 55 W zarowke,oczywiscie swieci slabiej,ale czas pracy sporo lepszy, a swiatlo jak latarka 4d.Dla Ciebie w sam raz.I cena akurat.
To nie jest zadna reklama.Mam i szperacz 55W,i mactronica 3d ,i inny model tego zielonego szperacza.Bardzo polecam.