STAŻ w Gdańsku - Katsuaki Asai 8 dan Aikikai
Napisano Ponad rok temu
od dnia 2007-03-24
do dnia 2007-03-25
Miejsce:
AWF w Gdańsku, sala judo nr 13, ul. Wiejska 1.
MAPA DOJAZDU
Dojazd samochodem od ul. Czeżewskiego, pociągiem do stacji Sopot Głowny i stamtąd kolejką podmiejską ( SKM ) do przystanku Gdańsk Żabianka lub do stacji Gdańsk Oliwa i stamtąd SKM do Gdańska Żabianki.
Treningi:
24 marca - sobota, 16.00 - 19.00
25 marca - niedziela, 9.30 - 12.30.
Koszty stażu:
90 zł - cały staż,
50 zł - jeden dzień.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
Najłatwiej dojechać pociągiem posp. lub osobowym do stacji Gdańsk Oliwa a dalej można choćby pieszo... 8)
Napisano Ponad rok temu
Ja tak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedna uwaga do organizatorów - przydałyby się jakieś oznaczenia miejsca stażu - niemal do samych drzwi sali XIII trzeba było rozpytywać ludzi.
Skąd się wzięło określenie shiho naga, irimi naga?
Napisano Ponad rok temu
Były też medale i dyplomy dla ponad 40 obecnych przedstawicieli klubów PSA w żwiąku z obchodami 30 - lecie Aikido w Polsce. .
Medale??Dyplomy?? przecież jubileuszowa impreza PSA odbyła się prawie rok temu też z udziałem Asai sensei. Dlaczego wtedy nie było medali i dyplomów?
W sumie kopiowanie dobrych wzorów należy jednak uznać za działanie per saldo pozytywne. 8)
Napisano Ponad rok temu
Były też medale i dyplomy dla ponad 40 obecnych przedstawicieli klubów PSA w żwiąku z obchodami 30 - lecie Aikido w Polsce. .
Medale??Dyplomy?? przecież jubileuszowa impreza PSA odbyła się prawie rok temu też z udziałem Asai sensei. Dlaczego wtedy nie było medali i dyplomów?
W sumie kopiowanie dobrych wzorów należy jednak uznać za działanie per saldo pozytywne. 8)
Czy to ważne kiedy ? Ważne, że były.
Zastanawiające jest tylko dlaczego na stażu z tak wielkim mistrzem nie było chociażby nikogo z członków Zarządu PFA, Prezydenta PFA itp.
Napisano Ponad rok temu
To działa również w drugą stronę... niestety. Ale, kurka, nie zmieniajcie kolejnego wątku w "obrzucanie błotem". Się redakcja nie mogła powstrzymać od wsadzenia szpili, co oczywiście zaskutkowało oczekiwaną (?) reakcją. Jak to było... (...)pax, pax między chrześcijany(...) Wiosnę mamy, maj nadchodzi, uczucia wyższe pokażcie :wink:Zastanawiające jest tylko dlaczego na stażu z tak wielkim mistrzem nie było chociażby nikogo z członków Zarządu PFA, Prezydenta PFA itp.
Napisano Ponad rok temu
To działa również w drugą stronę... niestety. Ale, kurka, nie zmieniajcie kolejnego wątku w "obrzucanie błotem". Się redakcja nie mogła powstrzymać od wsadzenia szpili, co oczywiście zaskutkowało oczekiwaną (?) reakcją. Jak to było... (...)pax, pax między chrześcijany(...) Wiosnę mamy, maj nadchodzi, uczucia wyższe pokażcie :wink:Zastanawiające jest tylko dlaczego na stażu z tak wielkim mistrzem nie było chociażby nikogo z członków Zarządu PFA, Prezydenta PFA itp.
No widzisz jak to jest. Chyba, nie może już być normalnie. A szkoda
Napisano Ponad rok temu
Znów się zaczyna, taniec pingwina na szkle-eeee :wink:kurka, nie zmieniajcie kolejnego wątku w "obrzucanie błotem". Się redakcja nie mogła powstrzymać od wsadzenia szpili, co oczywiście zaskutkowało oczekiwaną (?) reakcją.
Pozdrówka, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
[ Się redakcja nie mogła powstrzymać od wsadzenia szpili, :
Prawdę mówiąc to prawda, nie mogłem się powstrzymać. Ale dodałem 8) .
A zatem do własnej słabości trzeba się przyznać.
Może niech to będzie takie wiosenne zaproszenie do aiki-dyngusa, odrobina ironii zmieszana z kubełkiem chłodnej wody.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tez apeluje o fotki oraz jeszcze wiecej opowiesci Jak Bylo!!!!
Napisano Ponad rok temu
Ja bym,Szczep, powiedział, że raczej jak nagababa :wink:Redakcja na starosc robi sie coraz bardziej zgryzliwa, jak stara baba :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium w Gdyni E.Germanov Sensei 5 dan
- Ponad rok temu
-
Stary Mistrz z Trójmiasta-mity i fakty
- Ponad rok temu
-
Davinder Bath sensei, uczeń Chiba sensei we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Chiba sensei - seminarium instruktorskie
- Ponad rok temu
-
Siedząc Seiza....
- Ponad rok temu
-
Dlaczego Yoshinkan obral inna droge niz Aikikai??
- Ponad rok temu
-
Co można ćwiczyć, jeśli aikido nie można ćwiczyć??
- Ponad rok temu
-
Aikido 3D
- Ponad rok temu
-
El Presidente w Logo
- Ponad rok temu
-
Parter w aikido
- Ponad rok temu