STAŻ w Gdańsku - Katsuaki Asai 8 dan Aikikai
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sam Asai jak zwykle zachwycal zarowno kondycja (podziwiam szczerze) jak i precyzja ruchow. Bardzo ciekawe zajecia zwlaszcza drugiego dnia, az wstyd, ze zapomnialam wziac patykow. Przy okazji mozna bylo podejrzec jak nasi polscy (i nie tylko) mistrzowie machaja kijkami... Ja osobiscie mamm malo doswiadczen zarowno z jo jak i z bokkenem wiec tym bardziej szczerze zaluje, ze bylo tak krotko.
Generalnie - SUPER
Pozdrawiam wszystkch wspolcwiczacych
Napisano Ponad rok temu
Używacie patyków do ćwiczeń?? Nie dziwota, że potem można tylko kijkami machać :wink:Bardzo ciekawe zajecia zwlaszcza drugiego dnia, az wstyd, ze zapomnialam wziac patykow. Przy okazji mozna bylo podejrzec jak nasi polscy (i nie tylko) mistrzowie machaja kijkami...
Napisano Ponad rok temu
W sztukach walki „sashimi, nigiri oraz najbardziej zabójczej futomaki” (hi LesioS :wink: ) używa się nawet pałeczek! 8OUżywacie patyków do ćwiczeń?? Nie dziwota, że potem można tylko kijkami machać :wink:
W wersji hard core nawet metalowych! 8O Wiem, bo sam sobie takie przywiozłem z dalekowschodniej podróży w interesach i czasem nimi trenuję, żeby nie wyjść z wprawy :wink:
Pozdrawiam, h-k
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Otwiera się normalnie...ja bym sie podoczepiał ale link sie nie otwiera.....
Aborygenie, a co tu pisać - nie byłem, to nie moją rzeczą szukać dziur w całym. Ogólne wrażenie "zdjęciowe" - było chyba o połowę mniej ludzi niż w Suchym Lesie. A dlaczego ludziska, podczas wręczania certyfikatów, tak byle jak siedzą, żeby nie rzec "olewatorsko"? :wink:Coś mało docinków widze koledzy z Pfa pisza,nie mieli sie do czego doczepić (...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To tylko oznacza, ze nie zostali prawidlowo nauczeni przez ich instruktorow we wlasnym dojo. Potem zostana instruktorami i dalej beda uczyc badziewiarskiego siedzenia....A przeciez powszechnie wiadomo, ze Budo zaczyna sie od Etykiety i konczy sie Etykieta.No cóz nic nie poradzi sie na to ze tak siedzieli,młodzi aikidocy,trzeba im to wybaczyć..
A kto jest odpowiedzialny za Etykiete na poziomie federacji? Wladze federacji.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium w Gdyni E.Germanov Sensei 5 dan
- Ponad rok temu
-
Stary Mistrz z Trójmiasta-mity i fakty
- Ponad rok temu
-
Davinder Bath sensei, uczeń Chiba sensei we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Chiba sensei - seminarium instruktorskie
- Ponad rok temu
-
Siedząc Seiza....
- Ponad rok temu
-
Dlaczego Yoshinkan obral inna droge niz Aikikai??
- Ponad rok temu
-
Co można ćwiczyć, jeśli aikido nie można ćwiczyć??
- Ponad rok temu
-
Aikido 3D
- Ponad rok temu
-
El Presidente w Logo
- Ponad rok temu
-
Parter w aikido
- Ponad rok temu