Sorrki za taki temat i za ewentulane bluzgi, ale musze to jakos z siebie wyrzucic
Wczoraj w okolicach krakowskiego osiedla Zabiniec byla mala zadyma
![:/](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif)
Niedawno z poprawczaka wypuscili jakiegos debila i wczoraj znowu zaczal szalec razem z jakimis innymi kolesiami.O wszystkim dowiedzialem sie dzis od mojej mamy, ktora tam pracuje i do ktorej tez startowali.Najpierw podobno lazili i sie darli (to chyba mial byc spiew) ale pozniej zaczeli zaczepiac ludzi...najpierw przyszli do mojej mamy i chcieli zeby dala im papierosy...no coz nie dostali zaczeli jej grozic ale jak to nic nie dalo ,to zaczeli kopac po szybach pobliskich sklepow.Powybijali pare szyb i zaczeli szarpac jakas kobiete...Jakis gosc stanal w jej obronie...1 na 3 ...zmasakrowali go tak ze podobno az mu oko wyplynelo
Przyjechala policja ..spisali zeznania i..... pojechali sobie bez zadnego wiekszego zainteresowania sprawa
Nosz kur..!!Mam nadzieje ze zlapia tych gowniarzy i powiesza za jaja na jakims drzewie zeby inni mieli przestroge.... a policja....szkoda slow
Ktos z forum o ile dobrze pamietam mieszka w tamtej okolicy i moze wie cos wiecej na ten temat?