WSZYSTKO BĘDZIE NAM POLICZONE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ktoś tutaj kwestionuje moje kwalifikacje jako instruktora lub zawodnika-co do moich osiagnięć są skromne;2xprzegrałem przed czasem w tajskim boksie(kraków,piekary)oraz miałem 1udany start(mimo przegranej na punkty mi się walka podobała podobnie jak serce do walki chłopaka który ze mna walczył)w Tarnowe gdzie byłe z Rafałem Szlachtą,poza tym to tytuł MP i V-CE MP San Shou PZKFWF,stoczyłem kilka dobrych walk z dobrymi chłopakami z czego jestem naprawdę dumny że miałem taką szansę,co do weryfikacji moich możliwości to nie unikam konfrontacji ale nie zniżę się do tego by jak ostatni troglodyta rzucać wyzwania na internetowym forum bo to conajmniej infantylne,nie mniej jednak gdyby pojawiła się taka sytuacja to zaspokoję chętnie czyjąś ciekawość,najbardziej wymiernym wskażnikiem tego co potrafi instruktor jest ilość osób trenujących z Nim,osób które poświęcają czas i uwagę,na brak takich nigdy nie narzekałem więc to chyba mówi samo za siebie-adres i namiary podałem nie mam zamiaru się przed nikim tłumaczyć ani usprawiedliwiać,opłacać składek w żadnych w tym kraju federacjach,no i oczywiście nie unikam weryfikacji tego co potrafię ale poszukajcie lepiej bezpieczniejszego zajecia
Jak Ci to pomoze, to powiem, ze jestes fajny...
Ale o co Ci chodzi?? 8O
Sumienie gryzie??Pochwalic sie chcesz??
najbardziej wymiernym wskażnikiem tego co potrafi instruktor jest ilość osób trenujących z Nim
To ilu masz uczniow??
Napisano Ponad rok temu
najbardziej wymiernym wskażnikiem tego co potrafi instruktor jest ilość osób trenujących z Nim
nie zgadzam się.
Nie odbierz tego jako krytykę, bo nie wiem kto i co kwestionuje, a już pojęcia nie mam kim jesteś, ale moim zdaniem najbardziej wymiernym wskaźnikiem jest poziom, jaki reprezentują ćwiczący u danego trenera - mierzony w zależności od profilu sekcji - albo wynikami sportowymi, albo nie wiem czym, jeśli nie ma rywalizacji sportowej .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS.
Moim zdaniem najlepszy trener to taki, który zachęca do samorozwoju
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Statuetki Stanleya - nominowano 9 kickboxerów !!!!!!
- Ponad rok temu
-
Worek - trening szybkości
- Ponad rok temu
-
Różalski nominowany do Statuetki Stanley 2006
- Ponad rok temu
-
Rękawice bokserskie SHOGUN
- Ponad rok temu
-
Thai oboz?