grałeś w "7"?
Moderator: nie stosować piramid z cytatów bo będą ostrzeżenia.
tak
Napisano Ponad rok temu
grałeś w "7"?
Moderator: nie stosować piramid z cytatów bo będą ostrzeżenia.
Napisano Ponad rok temu
-nogi w tym momencie muay thai bardzo się przydaje jeden mocny lowkick i przeciwnik nie może chodzić ale ale czy zdążymy go kopnąć jeśli zaatakuje nas z zaskoczenia i ruszy na nas z całym impetem?
Napisano Ponad rok temu
ale to dowodzi tego ze miales slaba sekcje, a nie ze w MT jest to zaniedbywane. a ile w ogole trenowales MT jesli mozna spytac?psycho boy jack chodziło mi głównie o prace na szybkością rąk, unikami itd a tu przynajmniej tam gdzie ja chodziłem było zaniedbywane i bardzo rzadko mieliśmy coś z boksowania
na KM mielismy elementy uderzania lokciami i kolanami i powiem szczerze, ze malo komu szlo wychodzilo to naturalnie. podobnie z kolanami.no nie zupełnie, proste i sierpy to trzeba trochę poćwiczyć (i to od kogos kto się na tym zna bo jak się nie zna to mozna pare lat powietrze młocić i nic nie umieć), natomiast kolana i łokcie rzeczywiscie sa troche bardziej naturalne i łatwe do nauczenia
Napisano Ponad rok temu
na KM mielismy elementy uderzania lokciami i kolanami i powiem szczerze, ze malo komu szlo wychodzilo to naturalnie. podobnie z kolanami.
poza tym umiejetnosc poprawnego wykonania techniki to dopiero poczatek - jeszcze trzeba umiec ja zastosowac w walce, a to bez odpowiedniego treningu nie przychodzi tak latwo.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu