RIP masz racje:)
ja znam rugbyste wazacego nie wiecej jak 75 kilo i ze spierdalaniem przed kims by nie mial problemu bo biega naprawde szybko
ale mnie S.O.S o spierdalanie najmniej chodzilo
![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
poprostu uwazam ,ze nawet zawodnik 75 kg (moja waga
![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
Napisano Ponad rok temu
RIP masz racje:)
ja znam rugbyste wazacego nie wiecej jak 75 kilo i ze spierdalaniem przed kims by nie mial problemu bo biega naprawde szybko
Napisano Ponad rok temu
ps. piekny sport ale niestety musialem zrezygnowac z braku czasu(szkola i praca w chujowych odzinach)...byly mlynarz
Napisano Ponad rok temu
PS.
valq, grasz w rugby? (podpis)
tak gram w rugby pozycja lewy rwacz
ps teraz spadł śnieg zapewniający miękkie lądowanie i można zagrać w kolegami na uproszczonych zasadach polecam! nawet dla osób które nie miały z tym sportem wcześniej doczynienia
naprade swietny sport a śniegowe rugby ,yeah \m/
a tak do tematu, spytałem bo generalnie uważam ,ze gracze rugby nie mają jakiś większych problemów na ulicy, także jesli chodzi o sporty na ulice to raczej rugby rowniez by sie nadawalo, myle się?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prosty jest wspaniałą techniką stopującą. Nigdy nie nadziałeś się na prostego? Obejż sobie walkę Boba Sappa z Cro Copem :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie no, może źle się wyraziłem. Chodziło mi tylko o to, że rugby nie jest żadnym SW a to, co wynosisz z tego sportu do samoobrony to, że tak powiem, efekt uboczny :wink: .Jet.. uwazasz ze rugby na ulice przyda sie tak samo jak koszykowka?? a powiedz mi kolego -> widziales kiedys szarze wykonywana prze rugbiste?? tak sie sklada ze moj kolega (100kg) trenuje rugby.. nigdy nie chcialbym, aby mnie wyniosl i rzucil o chodnik
Napisano Ponad rok temu
Nie no, może źle się wyraziłem. Chodziło mi tylko o to, że rugby nie jest żadnym SW a to, co wynosisz z tego sportu do samoobrony to, że tak powiem, efekt uboczny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- co widzisz trudnego w zadawaniu prostych i sierpow? przeciez to zadna sztuka... a jednak! tak samo jest z kolanami lokciami i walka w klinczu.
.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu