Wasze ulubione Kata
Napisano Ponad rok temu
To znaczy jest niewiele trudniejszy. A generalnie sensowe kata to dopiero nidan.
A, że wam jeszcze podokuczać to powiem tylko, że żadne kata nei jest specjalnie sensowne gdy bawimy się tylko w "shotokanową" interpretację
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
DAN nazwal dwa moje ulubione kata, na ktorzch sie od jakiegos czasu koncentruje....
i faktycznie obydwa sa strasznieeeeee trudne... ale po to chyba wlasnie jest tez trening,zeby moc doskonalic swoje umiejetnosci (albo tez je nabywac..)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie heian shodan tak mało odbiega od taikioku, że....
To znaczy jest niewiele trudniejszy. A generalnie sensowe kata to dopiero nidan.
A, że wam jeszcze podokuczać to powiem tylko, że żadne kata nei jest specjalnie sensowne gdy bawimy się tylko w "shotokanową" interpretację
Interpretacje pokazal ci ktos kto nie ma zbyt wiele pojecia o tym co robi, a ty sobie teraz uogólniłeś i nazywasz to "shotokanową" interpretacją.
Nie uogólniaj....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A poza tym, widziałem interpretację pokazywana przez wiele osób, z różnych i shotokanów i innych i zawsze to było...
Napisano Ponad rok temu
Oj przecież troszkę, żartuję
A poza tym, widziałem interpretację pokazywana przez wiele osób, z różnych i shotokanów i innych i zawsze to było...
czyli miales pecha i nie dane ci bylo jeszcze zobaczyc w miare dobrej aplikacji.....
Napisano Ponad rok temu
czyli miales pecha i nie dane ci bylo jeszcze zobaczyc w miare dobrej aplikacji.....
alez widzialem dobre, na Koryu i Ryu te
Napisano Ponad rok temu
alez widzialem dobre, na Koryu i Ryu te
:wink: :wink: :wink: :wink:
ale na shotokanie dobrej nie widziales
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wygrana PZKF (w organizacji) przed sądem !
- Ponad rok temu
-
przedstawiciel kyokushin -francisco filho w pride!
- Ponad rok temu
-
International Union Kakuto Karate Koi no takinobori ryu
- Ponad rok temu
-
własny klub
- Ponad rok temu
-
Kyokushin w Irlandii ( Dublin )
- Ponad rok temu
-
Karate a stan zdrowia.