Gala Muay Thai Wrocław 2007
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zarzuciłeś organizatorom to czy też tamto - takie masz prawo. Zarzucać 123 razy to już nie musisz bo chyba tylko ślepy nie jest świadom twojego punktu widzenia.
Organizowanie gali zawodowej to ciężka sprawa - kto organizował to wie. Kto nie wie - cóż. Wypowiadać się może bo to wolny kraj. Czy jego wypowiedzi są obiektywne - to już inna sprawa.
Tyle ode mnie
Napisano Ponad rok temu
zawodnikow" potege Muay Thai w europie Srodkowej.
Troche skromnosci .To ze trudno zorganizowac Gale doskonale wiem , sam kiedys pomagalem w podobnym przedsięwzięciu,lecz takie naciagane widowiska moga niesc wiecej szkody niz pozytku. Trener z Grodna powiedzial ze juz nie zamierza wiecej wspolpracowac z organizatorami tej gali.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo tak się jakoś składa że ostatnio z ww trenerem rozmawiałem. W kontekście gali. Zawodowej. I jakoś obiekcji człowiek nie miał. No fakt - ja nie organizowałem wrocławskiej gali.
Czyli mam szansę na współpracę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak ktoś już się udziela na budo, ma parę postów (mówię parę setek) i ogólnie znany jest z takiego a nie innego podejścia do spraw, prezentuje pewien poziom a chciałby sobie po kimś pojeździć to... zakłada nowego nicka i z niego "klepie" z grubej rury.
Zauważyłem, że pojawiają się nowi użytkownicy - agresywni jeżeli można tak powiedzieć - posiadający niemałą wiedzę i od razu rwący się do polemiki nie przebierając przy tym w określeniach. Widać że portal nie jest dla nich niczym nowym a do tego "tak o" produkują posty w tempie ekspresowym (no to raczej zupełnie początkujący to nie są).
Czyli - mam coś do powiedzenia co może brzmieć nie za ciekawie -> zakładam nowe konto i zapodaje z niego. Brudzik (czy też brud - zależy od kalibru informacji) zostaje puszczony w obieg i potem już z mojego "głównego" nick'a mogę sobie nad ww "zabrudzeniem" podyskutować.
Heh - dla mnie błazenada (moje zdanie).
Ciekaw jestem czy ktoś dojdzie do takich samych wniosków jak ja - w sensie chodzi mi o połączenie nick'ów : głównego i "brudzącego". Jak ktoś ma jakieś propozycje (konkursu nie robię - nagród brak.. przynajmniej na razie) to prv msg dla mnie (ja dwie propozycje już mam )
A jogi jeżeli chodzi o szanse to powiem Ci tak - gala zawodowa to pieniądze. Mniejsze, większe. A tam gdzie są pieniądze to nie ma "obrażania się". Przynajmniej z mojego doświadczenia tak wynika. Ale - zawsze mogę się mylić. Jeżeli będę organizował galę a trener Alfit nie skorzysta z zaproszenia na nią - cóż. Będzie deko przykro - darzę go dużą sympatią bo człowiek jest naprawdę niesamowity i MT jest (jak i dla mnie) bardzo ważną częścią życia. A zawodników potrafi dobierać jak mało kto.
Tyle
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem skąd przyszło Ci do głowy że planuje cokolwiek robić pobieżnie - poczytaj jeszcze raz to co napisałem i może dojdziesz do innego wniosku. No chyba że chęć współpracy z trenerem Alfitem uznajesz za przejaw pobieżnego (tudzież olewającego) podejścia do tematu. Twoje zdanie i nawet nie będę próbował go zmieniać.
Co do wyolbrzymiania - no tutaj pozwól że też będę miał odmienne zdanie. Wyolbrzymiasz Ty (w sensie w kółeczko o tym samym klepiesz) - tak odbieram to ja.
Ogólnie to tyle
Napisano Ponad rok temu
I teraz moje pytanie - jaki poziom sportowy prezentują w/w kraje i czy nie wychodzi im to na dobre??????????????????????????????????????????
Odnośnie różnych nicków o czym pisał Ozzzz, to....... Uważam, że wypowiadanie swoich myśli na dość poważne tematy, tym bardziej jeszcze jeśli ma się jakieś "ale" do danej osoby, organizatora, organizacji itp powinno być nie anonimowe. Pisał już kiedyś o tym Gizmo, iż rozmowy z anonimami nie bardzo maja sens ponieważ w ten sposób każdy może pisać co mu się podoba nie biorąc za to zadnej odpowiedzialności. Można pisać pierdoły, choć wcale się tak nie myśli - dla zwykłej draki i np. prowokacji. Moim skromnym zdaniem pisząc poważne rzeczy ( szczególnie oskarżenia ) nie powinno być się anonimowym "jegomościem" jeśli inny zainteresowani sobie zażyczą. Jeśli nie ma się odwagi powiedzieć komuś coś w twarz to chociaż powinno się mieć na tyle "jaj" żeby się podpisać, kiedy się pojedzie po danej osobie. i to by rozwiązało kila nicków przy jednej osobie i dmuchanie "papierowych afer"
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Magomedov nokautuje Kaoklaia
- Ponad rok temu
-
Różalski vs Gulay - Walka o Tytuł Mistrza Świata
- Ponad rok temu
-
Nowy nabór Muay Thai "Genesis Gym" Lublin
- Ponad rok temu
-
Kickboxing Łódź
- Ponad rok temu
-
Plakat MUAY THAI
- Ponad rok temu
-
Low Kick
- Ponad rok temu
-
Eliminacje Strefy Południowej KickBoxing - kiedy?
- Ponad rok temu
-
muaythaistuff
- Ponad rok temu
-
Silownia i trening SW
- Ponad rok temu
-
Jak wyglada Wasz trening Muay Thai
- Ponad rok temu